Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 16:49

8
بهمن
اسنــك با سـس گـوشــت

اسنــك با سـس گـوشــت

طرز تهیه اسنــك با سـس گـوشــت

 اسنــك با سـس گـوشــت

 

 

مــواد لازم:

 

پیاز رنده شده     1 عدد

روغن مایع     3 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل و زردچوبه     به میزان لازم

گوشت چرخكرده     150 گرم

فلفل دلمه‌ای ریز خرد شده     یك دوم عدد

رب گوجه فرنگی    1 قاشق سوپخوری

سیر رنده شده     2 حبه

كره     50 گرم

قارچ ریز خرد شده     100 گرم

آبلیمو     1 قاشق سوپخوری

نان تست     8 برش

پنیر ماتزارلای رنده شده     100 گرم

ژامبون     4 ورق          

 

پیاز را با روغن مایع روی حرارت قرار دهید. هنگامی كه آب پیاز كشیده شد، نمك، زردچوبه و فلفل را اضافه كنید و پس از مقداری تفت خوردن، گوشت را بیفزایید و هم بزنید تا گوشت سرخ شود. در پایان فلفل دلمه‌ای را بیفزایید و پس از چند دقیقه مواد را از روی حرارت بردارید. حالا این تركیب را كنار بگذارید.

رب گوجه فرنگی را نیز به همراه سیر و 25گرم از كره روی حرارت تفت دهید و كنار بگذارید. قارچ‌ها را نیز با باقیمانده كره و آبلیمو روی حرارت تند و یكنواخت قرار دهید تا قارچ‌ها نرم شود.

حالا یك برش نان تست بردارید، مقداری از رب تفت داده را روی نان تست بمالید. مقداری گوشت چرخكرده آماده روی نان بگذارید، قارچ آماده شده را روی مواد قرار دهید و مقداری پنیر بریزید. در پایان، یك ورق ژامبون روی مواد قرار داده و یك برش نان تست روی همه مواد بگذارید. همه نان تست‌ها را به همین ترتیب آماده كنید و در ساندویچ‌ساز به مدت 3 دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شوند.

 

 

برچسب ها: اسنــك با سـس گـوشــت تعداد بازديد: 495 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز