یـتـیـمـچــــه
مــواد لازم:
بادمجان 700 گرم
روغن مایع 5-4 قاشق سوپخوری
سیر 3 حبه
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی پوست گرفته 200 گرم
آب 1 پیمانه
زیره یك سوم قاشق چایخوری
بادمجانها را پوست بگیرید و خرد كنید و با روغن مایع تفت دهید. سپس سیر خرد شده را اضافه نمایید و پس از آنكه مقداری تفت خورد، پیاز داغ را به همراه ادویه و رب گوجهفرنگی بیفزایید و هم بزنید تا تفت بخورد. سپس گوجهفرنگیها را خرد كنید، به مواد اضافه نموده، تفت دهید. حالا آب را به مواد بیفزایید و شعله را ملایم نمایید. پس از آنكه بادمجانها و گوجهفرنگی پخته شد، كمی زیره نیز اضافه كنید و غذا را در ظرف بریزید. این غذا همراه سبزی خوردن و ماست بسیار لذیذ است.