Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 18:16

8
بهمن
شامــی گیلانــی

شامــی گیلانــی

طرز تهیه شامــی گیلانــی

 شامــی گیلانــی

 

 

مــواد لازم:

 

گوشت گوسفندی     500 گرم

پیاز     1 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه     به میزان لازم

دارچین     1 قاشق چایخوری

نخود     100 گرم

لپه     100گرم

سیب‌زمینی     1عدد

زعفران حل كرده     1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ     4 عدد

 

ابتدا گوشت را با پیاز ومقداری ادویه بپزید. سپس نخود را كه از قبل خیس نموده‌اید، با مقداری آب بپزید. هنگامی كه نخود نیم‌پز شد، لپه را به آن بیفزایید و اجازه دهید تا كاملاً پخته و آب آن جذب شود. حالا سیب زمینی را آبپز كنید، پوست بگیرید و به مواد گوشت اضافه كنید. همه را با هم داخل چرخ گوشت بریزید و چرخ كنید. زعفران و تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه بیفزایید و ورز دهید. از مواد آماده شده به اندازه یك گردو بردارید و در دست گرد كنید و داخل روغن سرخ كنید تا طلایی شوند.  این نوع شامی به همراه سبزی و گردو ویژه منطقه شرق گیلان می‌باشد.  شامی گیلانی یكی از غذاهای ویژه ماه مبارك رمضان می‌باشد و در كنار آن نان، پنیر و سبزی قرار می‌گیرد و به همراه چای شیرین سرو می‌شود.

یادآوری: می‌توانید به این شامی دو قاشق سوپخوری گردوی خرد شده و 250 گرم سبزی معطر (تره، جعفری، ترخون و نعناع) نیز بیفزایید.

 

 

برچسب ها: شامــی گیلانــی تعداد بازديد: 492 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز