Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 19:20

8
بهمن
خـــوراك زبــان با سـس قـارچ و سس قـرمـز

خـــوراك زبــان  با سـس قـارچ و سس قـرمـز

طرز تهیه خـــوراك زبــان با سـس قـارچ و سس قـرمـز

 خـــوراك زبــان  با سـس قـارچ و سس قـرمـز

 

 

مــواد لازم سس قرمز:

 

رب گوجه‌فرنگی     1 قاشق سوپخوری

كره      1 قاشق سوپخوری

سركه     یك چهارم پیمانه

شكر     1 قاشق سوپخوری

آب گوشت     یك‌دوم پیمانه

 

مــواد لازم:

 

زبان گوساله     1 عدد متوسط

پیاز     1 عدد

برگ بو     1 عدد

كرفس     1 ساقه

نمك، فلفل و زردچوبه     به میزان لازم

سیر     4حبه

مواد لازم سس قارچ:

قارچ    200 گرم

كره     50 گرم

آبلیمو     1 قاشق سوپخوری

آرد     1 قاشق سوپخوری

شیر    1 پیمانه

 

زبان گوساله را پاك كنید، بشویید و چاقوی تیزی را روی زبان گوساله بكشید تا كاملاً تمیز شود. ضایعات اطراف زبان را بگیرید. زبان را در ظرف مناسبی قرار دهید و روی آن آب سرد بریزید. پیاز را خرد كنید و به همراه برگ بو، كرفس، ادویه و سیر روی حرات قرار دهید. زبان در قابلمه به مدت 3 تا 4 ساعت و در زودپز به مدت 5/1 ساعت زمان پخت لازم دارد. بعد از پخت، نمك را اضافه كنید. زبان را در آبكش قرار دهید و بلافاصله پوست روی زبان را جدا كنید و به شكل حلقه‌ای برش بزنید.

روش تهیه سس قارچ:

قارچ‌ها را خرد كنید، به همراه كره و آبلیمو روی حرارت تند و یكنواخت قراردهید تا نرم شوند. آرد را با كره روی حرارت قرار دهید تا خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را كم كم اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا سس  كمی غلیظ شود. اكنون قارچ‌ها را به سس سفید اضافه كنید.

روش تهیه سس قرمز:

رب گوجه‌فرنگی را به همراه كره روی حرارت قرار دهید تا خوشرنگ شود. سپس سركه و شكر را اضافه كنید و كمی هم بزنید.  در پایان آب گوشت را نیز بیفزایید و اجازه دهید تا سس به غلظت مناسب برسد.  برش‌های زبان را درظرف مناسبی بچینید و در اطراف آن سس قرمز و سس قارچ بریزید. در صورت دلخواه می توانید هر دو سس‌ را با هم تركیب نمایید.

یادآوری: می‌توانید به جای آب گوشت، از نصف قرص عصاره گوشت حل شده در یك دوم پیمانه آب استفاده كنید. 

 

 

برچسب ها: خـــوراك زبــان با سـس قـارچ و سس قـرمـز تعداد بازديد: 4030 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز