رولـت نـان و پـنـیـر
مــواد لازم:
نان لواش نازك 2 عدد
سبزی معطر * 100 گرم
گردوی ریز خرد شده 2 قاشق سوپخوری
پنیر خامهای 300 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
* شامل (تره، نعناع، پیازچه، ترخون، ریحان، جعفری و مرزه)
هر یك از نانهای لواش را به صورت هم اندازه، مستطیل و به 4 قسمت تقسیم نمایید. سبزیها را ریز خرد كنید و با گردو در ظرف گودی بریزید. پنیر خامهای را به سبزی بیفزایید. با پشت قاشق پنیر را له نموده و كل مواد را تركیب كنید. در صورتی كه مواد سفت بود، میتوانید كمی خامه یا ماست اضافه كنید. حالا كمی نمك و فلفل بیفزایید. یك برش نان را روی فویل یا كیسه پلاستیكی قرار دهید و روی آن از مواد آماده شده بمالید. سپس یك لایه دیگر از نان برش خورده را روی مواد قرار دهید و مجدداً از مخلوط پنیر روی نان بمالید و این عمل را سه بار تكرار نمایید. دقت كنید كه لایه رویی نیز از مواد پنیر باشد. حالا آهسته نان را رول كنید، فویل را دور رول بپیچید و در یخچال قرار دهید تا مواد سفت شود. سپس رولت را برش بزنید و در ظرف بچینید.