Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 17:47

8
بهمن
رولـت نـان و پـنـیـر

رولـت نـان و پـنـیـر

طرز تهیه رولـت نـان و پـنـیـر

 رولـت نـان و پـنـیـر

 

 

مــواد لازم:

 

نان لواش نازك     2 عدد

سبزی معطر *     100 گرم

گردوی ریز خرد شده     2 قاشق سوپخوری

پنیر خامه‌ای     300 گرم

نمك و فلفل    به میزان لازم

* شامل (تره، نعناع، پیازچه، ترخون، ریحان، جعفری و مرزه)

 

هر یك از نان‌های لواش را به صورت هم اندازه، مستطیل و به 4 قسمت تقسیم نمایید. سبزی‌ها را ریز خرد كنید و با گردو در ظرف گودی بریزید. پنیر خامه‌ای را به سبزی بیفزایید. با پشت قاشق پنیر را له نموده و كل مواد را تركیب كنید. در صورتی كه مواد سفت بود، می‌توانید كمی خامه یا ماست اضافه كنید. حالا كمی نمك و فلفل بیفزایید. یك برش نان را روی فویل یا كیسه پلاستیكی قرار دهید و روی آن از مواد آماده شده بمالید. سپس یك لایه دیگر از نان برش خورده را روی مواد قرار دهید و مجدداً از مخلوط پنیر روی نان بمالید و این عمل را سه بار تكرار نمایید. دقت كنید كه لایه رویی نیز از مواد پنیر باشد. حالا آهسته نان را رول كنید، فویل را دور رول بپیچید و در یخچال قرار دهید تا مواد سفت شود. سپس رولت را برش بزنید و در ظرف بچینید.

برچسب ها: رولـت نـان و پـنـیـر تعداد بازديد: 464 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز