Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 18:58

8
بهمن
خورش دال عدس (بوشهر)

خورش دال عدس (بوشهر)

طرز تهیه خورش دال عدس (بوشهر)

 خورش دال عدس (بوشهر)

 

 

مــواد لازم:

 

عدس قرمز     1 پیمانه

سیب زمینی     1 عدد

پیاز سرخ شده     2 قاشق سوپخوری

سیر     1 حبه

نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه جنوب     به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی     1قاشق سوپخوری

پوره گوجه‌فرنگی     یك دوم پیمانه

تمبرهندی     یك دوم پیمانه

 

عدس پاك كرده و شسته شده را با 3 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا كاملاً پخته شود. سیب زمینی را بشویید و خرد كنید و اجازه دهید تا همراه با عدس بپزد. در ظرفی دیگر، پیاز سرخ شده را بریزید و سیر رنده شده، ادویه و زردچوبه را به آن اضافه كنید و با مقداری روغن مایع تفت دهید. حالا رب گوجه فرنگی را نیز بیفزایید و یكی دو دور هم بزنید. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه كنید و مرتباً هم بزنید تا آب گوجه فرنگی جذب شود. حالا تمبر هندی را با یك لیوان آب گرم مخلوط و از صافی رد كنید و عصاره آن را به مواد قبل بیفزایید. بعد از چند جوش، مایه آماده را به عدس اضافه كنید (اگر عدس پخته نشده باشد، عصاره تمبر هندی جلوی پخت خورش را می‌گیرد). اكنون حرارت را ملایم كنید تا خورش جا بیفتد و لعابدار شود.

برچسب ها: خورش دال عدس تعداد بازديد: 727 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز