پاستــا با ســس اسفنـــاج و پنـیر
مــواد لازم:
پیازچه 100 گرم
سیر 2 حبه
كره 50 گرم
قارچ خردكرده 200 گرم
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
اسفناج 200 گرم
پنیر فتا (صبحانه) 100 گرم
خامه 100 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
پاستا پنه 400 گرم
پیازچه و سیر را خرد كنید و با كره تفت دهید. سپس قارچ، آبلیمو و اسفناج خرد شده را اضافه نمایید. كمی كه تفت خورد، پنیر فتا را مكعبی خرد كنید و به مواد بیفزایید. شعله را خاموش كنید و خامه، نمك و فلفل را نیز بیفزایید. پاستا را در آب جوش، روغن و نمك قرار دهید و پس از 10 دقیقه آن را آبكشی كرده، با سس فوق سرو نمایید.