Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 30 فروردین 1404 - 09:33

8
بهمن
پاستــا با ســس اسفنـــاج و پنـیر

پاستــا با ســس اسفنـــاج و پنـیر

طرز تهیه پاستــا با ســس اسفنـــاج و پنـیر

 پاستــا با ســس اسفنـــاج و پنـیر

 

 

مــواد لازم:

 

پیازچه     100 گرم

سیر     2 حبه

كره     50 گرم

قارچ خردكرده     200 گرم

آبلیمو     1 قاشق سوپخوری

اسفناج     200 گرم

پنیر فتا (صبحانه)     100 گرم

خامه     100 گرم

نمك و فلفل     به میزان لازم

پاستا پنه     400 گرم

 

پیازچه و سیر را خرد كنید و با كره تفت دهید. سپس قارچ، آبلیمو و اسفناج خرد شده را اضافه نمایید. كمی كه تفت خورد، پنیر فتا را مكعبی خرد كنید و به مواد بیفزایید. شعله را خاموش كنید و خامه، نمك و فلفل را نیز بیفزایید. پاستا را در آب جوش، روغن و نمك قرار دهید و پس از 10 دقیقه آن را آبكشی كرده، با سس فوق سرو نمایید.

برچسب ها: پاستــا با ســس اسفنـــاج و پنـیر تعداد بازديد: 509 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز