Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 20:06

8
بهمن
چــاپ ســویــــی (ژاپن)

چــاپ ســویــــی (ژاپن)

طرز تهیه چــاپ ســویــــی (ژاپن)

 چــاپ ســویــــی (ژاپن)

 

 

مــواد لازم:

 

هویج     100 گرم

كرفس     100 گرم

روغن زیتون     2 قاشق سوپخوری

كدوی سبز     100 گرم

فلفل دلمه‌ای     100 گرم

فیله مرغ     200 گرم

پیاز     100 گرم

سركه     یك‌سوم پیمانه

سویا سس     یك‌چهارم پیمانه

نمك و فلفل     به میزان لازم

كنسرو ذرت تزئینی (baby corn)     1 قوطی

 

هویج را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا نیم پزشود. سپس به صورت خلالی (باریك و بلند) خرد نمایید. كرفس را نیز خلالی و هم اندازه هویج ها خرد كنید و این دو را با روغن زیتون روی حرارت قرار دهید تا تفت بخورد. سپس كدو و فلفل دلمه‌ای را خلالی خرد كنید و تفت دهید. فیله مرغ را نیز خلالی خرد نمایید و با این مواد تفت دهید. حالا پیاز را خلالی كنید و تفت دهید. در پایان، سركه و سویا سس را به همراه كمی نمك و فلفل تركیب و با این مواد مخلوط كنید. حالا ذرت‌های تزئینی را روی آن قرار دهید.

یادآوری 1: این غذا به دلیل اینكه در ژاپن با سس سوی خورده می‌شود، به چاپ سویی معروف است.

یادآوری 2: این غذا بهتر است در تابه مخصوص غذای چینی به نام وك تهیه شود.

 

 

تعداد بازديد: 876 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز