چــاپ ســویــــی (ژاپن)
مــواد لازم:
هویج 100 گرم
كرفس 100 گرم
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
كدوی سبز 100 گرم
فلفل دلمهای 100 گرم
فیله مرغ 200 گرم
پیاز 100 گرم
سركه یكسوم پیمانه
سویا سس یكچهارم پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
كنسرو ذرت تزئینی (baby corn) 1 قوطی
هویج را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا نیم پزشود. سپس به صورت خلالی (باریك و بلند) خرد نمایید. كرفس را نیز خلالی و هم اندازه هویج ها خرد كنید و این دو را با روغن زیتون روی حرارت قرار دهید تا تفت بخورد. سپس كدو و فلفل دلمهای را خلالی خرد كنید و تفت دهید. فیله مرغ را نیز خلالی خرد نمایید و با این مواد تفت دهید. حالا پیاز را خلالی كنید و تفت دهید. در پایان، سركه و سویا سس را به همراه كمی نمك و فلفل تركیب و با این مواد مخلوط كنید. حالا ذرتهای تزئینی را روی آن قرار دهید.
یادآوری 1: این غذا به دلیل اینكه در ژاپن با سس سوی خورده میشود، به چاپ سویی معروف است.
یادآوری 2: این غذا بهتر است در تابه مخصوص غذای چینی به نام وك تهیه شود.