Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 30 فروردین 1404 - 09:33

8
بهمن
كرم سوپ قارچ

كرم سوپ قارچ

طرز تهیه كرم سوپ قارچ

 كرم سوپ قارچ

 

 

مــواد لازم:

 

قارچ     500 گرم

كره     100 گرم

آبلیمو     2 قاشق سوپخوری

آرد     2 قاشق سوپخوری

آب مرغ     1 لیتر

نمك، فلفل و ادویه كاری     به میزان دلخواه

آبلیمو     1 قاشق سوپخوری

خامه     100 گرم

 

قارچ‌ها را ورقه ورقه كنید و به همراه نیمی از كره روی حرارت تند و یكنواخت قرار دهید. آبلیمو را نیز بیفزایید تا رنگ قارچ سفید بماند و آب آن كشیده شود. آرد را به همراه كره باقیمانده روی حرارت قرار دهید تا خامی آرد گرفته شود. آب مرغ را كم‌كم به آرد اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. نمك، فلفل، ادویه كاری و قارچ‌ها را نیز بیفزایید. شعله را ملایم كنید تا سوپ جا بیفتد و غلیظ شود. پس از حدود 20 دقیقه، آبلیمو را اضافه كنید و شعله را خاموش نمایید. حالا سوپ را در ظرف بریزید و روی آن را با خامه تزیین كنید.

یادآوری: می‌توان به جای آب مرغ از 2 عدد قرص عصاره مرغ حل شده در یك لیتر آب استفاده نمود.

 

 

برچسب ها: كرم سوپ قارچ تعداد بازديد: 965 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز