كرم سوپ قارچ
مــواد لازم:
قارچ 500 گرم
كره 100 گرم
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
آرد 2 قاشق سوپخوری
آب مرغ 1 لیتر
نمك، فلفل و ادویه كاری به میزان دلخواه
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
خامه 100 گرم
قارچها را ورقه ورقه كنید و به همراه نیمی از كره روی حرارت تند و یكنواخت قرار دهید. آبلیمو را نیز بیفزایید تا رنگ قارچ سفید بماند و آب آن كشیده شود. آرد را به همراه كره باقیمانده روی حرارت قرار دهید تا خامی آرد گرفته شود. آب مرغ را كمكم به آرد اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. نمك، فلفل، ادویه كاری و قارچها را نیز بیفزایید. شعله را ملایم كنید تا سوپ جا بیفتد و غلیظ شود. پس از حدود 20 دقیقه، آبلیمو را اضافه كنید و شعله را خاموش نمایید. حالا سوپ را در ظرف بریزید و روی آن را با خامه تزیین كنید.
یادآوری: میتوان به جای آب مرغ از 2 عدد قرص عصاره مرغ حل شده در یك لیتر آب استفاده نمود.