Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 شهریور 1404 - 20:42

8
بهمن
پتاژ عدس و گشنیز

پتاژ عدس و گشنیز

طرز تهیه پتاژ عدس و گشنیز

 پتاژ عدس و گشنیز

 

 

مــواد لازم:

 

عدس     100 گرم

آب گوشت     1 لیتر

سیر     1 حبه

آرد     1 قاشق سوپخوری

كره     50 گرم

شیر     5/2 پیمانه

گشنیز     50 گرم

پیاز داغ     2 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل و زردچوبه     به میزان لازم

نعناع داغ    1 قاشق سوپخوری

 

عدس را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد. سپس به همراه آب گوشت و سیر درون میكسر بریزید تا كاملاً صاف و یكدست شود. آرد را با كره روی حرارت قرار دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را كم كم بیفزایید و مرتب هم بزنید تا سس یكدست شود. این سس را درون قابلمه مناسب بریزید و عدس میكس شده را نیز اضافه نمایید. شعله را ملایم كنید، گشنیز خرد شده و نیمی از پیازداغ را نیز به سوپ بیفزایید تا پخته و لعابدار شود. در پایان، نمك و فلفل آن را اندازه كنید، پتاژ را درون ظرف بریزید و روی آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین كنید.

یادآوری: می‌توانید به جای آب گوشت از دو عدد قرص عصاره گوشت حل شده در یك لیتر آب استفاده كنید.

برچسب ها: پتاژ عدس و گشنیز تعداد بازديد: 914 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز