پتاژ عدس و گشنیز
مــواد لازم:
عدس 100 گرم
آب گوشت 1 لیتر
سیر 1 حبه
آرد 1 قاشق سوپخوری
كره 50 گرم
شیر 5/2 پیمانه
گشنیز 50 گرم
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
نعناع داغ 1 قاشق سوپخوری
عدس را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد. سپس به همراه آب گوشت و سیر درون میكسر بریزید تا كاملاً صاف و یكدست شود. آرد را با كره روی حرارت قرار دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را كم كم بیفزایید و مرتب هم بزنید تا سس یكدست شود. این سس را درون قابلمه مناسب بریزید و عدس میكس شده را نیز اضافه نمایید. شعله را ملایم كنید، گشنیز خرد شده و نیمی از پیازداغ را نیز به سوپ بیفزایید تا پخته و لعابدار شود. در پایان، نمك و فلفل آن را اندازه كنید، پتاژ را درون ظرف بریزید و روی آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین كنید.
یادآوری: میتوانید به جای آب گوشت از دو عدد قرص عصاره گوشت حل شده در یك لیتر آب استفاده كنید.