Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 شهریور 1404 - 20:37

8
بهمن
آش تـــرش گــیلان

آش تـــرش گــیلان

طرز تهیه آش تـــرش گــیلان

 آش تـــرش گــیلان

 

 

مــواد لازم:

 

سبزی آش*     1 كیلوگرم

برنج     100 گرم

لوبیای كشاورزی     80 گرم

باقلای تازه     200 گرم

گوجه سبز     150 گرم

رب آلو     2 قاشق سوپخوری

پیاز داغ     2 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل و زردچوبه     به میزان لازم

پونه خشك     2 قاشق سوپخوری

* شامل تره، جعفری، گشنیز، برگ چغندر یا اسفناج

 

سبزی آش را بشویید و خرد كنید و به همراه برنج شسته شده، مقداری آب و لوبیای خیس خورده، روی حرارت قرار دهید تا پخته شود. سپس باقلا را از پوست اول جدا كنید و با پوست دوم بشویید و به آش بیفزایید. پس از آنكه پخته شد، گوجه سبز را به همراه رب آلو اضافه كنید. پیاز داغ را نیز با فلفل و زردچوبه تفت دهید و به آش بیفزایید. سپس نمك آش را اندازه كنید. پس از اینكه مواد آش پخت و جا افتاد، پونه خشك را با مقداری روغن تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد. سپس به آش بیفزایید و پس از چند جوش آش را از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: آش تـــرش گــیلان تعداد بازديد: 602 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز