Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 شهریور 1404 - 20:39

8
بهمن
سـمبـوســه‌ خـــرما

سـمبـوســه‌ خـــرما

طرز تهیه سـمبـوســه‌ خـــرما

 سـمبـوســه‌ خـــرما

 

 

مواد لازم برای حدود ۴۰ عدد:

 

پودر مایه خمیر     ۲ قاشق چایخوری

شكر     ۱ قاشق سوپخوری

شیر ولرم     ۵/۱ پیمانه (۳۷۵ میلی‌لیتر)

آرد    ۵۰۰ گرم

تخم‌مرغ     ۲ عدد

ادویه*     مجموعا ۱ قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی سمبوسه:

خرمای هسته گرفته و چرخكرده     ۳۰۰ گرم

مغز گردوی خرد كرده     ۱۵۰ گرم

روغن كنجد برای سرخ كردن     به مقدار لازم

* شامل سیاهدانه، گل‌رنگ و زیره آسیاب‌شده

 

پودر مایه خمیر و شكر را داخل شیر ولرم بریزید. بعد روی آ‌ن را بپوشانید و در جای گرم بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. در ظرف مناسبی، آ‌رد را الك كنید و مایه خمیر عمل آ‌مده، تخم‌مرغ و ادویه‌ها را به آ‌ن بیفزایید و مخلوط كنید. حالا در حدود ۵دقیقه آ‌ن را ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست‌آ‌ید. سپس روی خمیر را بپوشانید و یك ساعت استراحت دهید تا حجم آ‌ن دو برابر شود. اكنون روی یك سطح صاف و آ‌ردپاشی شده، خمیر را باز كنید و با قالب گرد قالب بزنید و وسط خمیر را مواد میانی بگذارید و دور آ‌ن را مانند قطاب بپیچید و در روغن كنجد سرخ كنید. اكنون سمبوسه‌ها را در صافی بچینید تا روغن اضافی آ‌نها گرفته شود.

روش تهیه‌ مواد میانی: خرما و گردو را با هم مخلوط كنید.

برچسب ها: سـمبـوســه‌ خـــرما تعداد بازديد: 1110 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز