سـمبـوســه خـــرما
مواد لازم برای حدود ۴۰ عدد:
پودر مایه خمیر ۲ قاشق چایخوری
شكر ۱ قاشق سوپخوری
شیر ولرم ۵/۱ پیمانه (۳۷۵ میلیلیتر)
آرد ۵۰۰ گرم
تخممرغ ۲ عدد
ادویه* مجموعا ۱ قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی سمبوسه:
خرمای هسته گرفته و چرخكرده ۳۰۰ گرم
مغز گردوی خرد كرده ۱۵۰ گرم
روغن كنجد برای سرخ كردن به مقدار لازم
* شامل سیاهدانه، گلرنگ و زیره آسیابشده
پودر مایه خمیر و شكر را داخل شیر ولرم بریزید. بعد روی آن را بپوشانید و در جای گرم بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. در ظرف مناسبی، آرد را الك كنید و مایه خمیر عمل آمده، تخممرغ و ادویهها را به آن بیفزایید و مخلوط كنید. حالا در حدود ۵دقیقه آن را ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دستآید. سپس روی خمیر را بپوشانید و یك ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. اكنون روی یك سطح صاف و آردپاشی شده، خمیر را باز كنید و با قالب گرد قالب بزنید و وسط خمیر را مواد میانی بگذارید و دور آن را مانند قطاب بپیچید و در روغن كنجد سرخ كنید. اكنون سمبوسهها را در صافی بچینید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
روش تهیه مواد میانی: خرما و گردو را با هم مخلوط كنید.