كوكوی چهار رنگ
مــواد لازم:
گوشت چرخكرده 100 گرم
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
پیاز كوچك 1 عدد
تخم مرغ 4 عدد
سیب زمینی پخته 3 عدد
سبزی كوكو 100 گرم
هویج پخته 2 عدد
گوشت چرخكرده را به همراه نمك، فلفل، پیاز رنده شده و یك عدد تخممرغ مخلوط كنید. كف قالب چهار گوش را چرب نمایید و از مواد آماده درون آن بریزید و روی آن را با قاشق صاف كنید. سپس سیبزمینی پخته را رنده نموده، با یك عدد تخممرغ، نمك و فلفل تركیب كنید و آرام روی مخلوط گوشت بریزید و با قاشق روی آن را صاف نمایید. حالا سبزی كوكو را با نمك، فلفل و یك عدد تخممرغ مخلوط كنید و روی سطح سیبزمینی بریزید و روی آن را مانند قبل با قاشق صاف نمایید. در مرحله بعد هویج را رنده كنید، با فلفل، كمی نمك و یك عدد تخم مرغ مخلوط نمایید و روی سطح سبزی بریزید. در پایان روی سطح هویج، 2 قاشق روغن مایع بریزید و قالب را در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه قرار دهید. برای تست آن، از یك خلال چوبی استفاده نمایید. سپس قالب را در ظرف دلخواه برگردانید و برش بزنید.
یادآوری:
در هر طبقه، اگر حس کردید که میزان تخم مرغ کافی نیست، می توانید یک تخم مرغ دیگر به مواد اضافه کنید.