Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 شهریور 1404 - 20:42

5
بهمن
املـــت كـــدو و گوجـه فـرنـگی

املـــت كـــدو  و گوجـه فـرنـگی

طرز تهیه املـــت كـــدو و گوجـه فـرنـگی

 املـــت كـــدو  و گوجـه فـرنـگی

 

 

مــواد لازم:

 

كدو     4 عدد

گوجه‌فرنگی     4 عدد

روغن مایع     به میزان لازم

تخم‌مرغ     5 عدد

خامه     50 گرم

نعناع تازه     2 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل و جوز هندی     به میزان لازم

 

كدو و گوجه فرنگی را به صورت حلقه‌ای خرد كرده، با مقداری روغن سرخ نمایید. سپس در ظرفی جداگانه، تخم‌مرغ را با خامه مخلوط كنید. حالا نعناع خرد شده و بعد نمك، فلفل و جوز هندی را نیز اضافه نمایید.

مقداری روغن در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس كدوها و گوجه‌فرنگی‌ها را در تابه بچینید. اكنون مخلوط تخم‌مرغ و خامه را روی كدوها بریزید، درِ ظرف را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا تخم‌مرغ‌ها بسته شوند.

 

 

 

برچسب ها: املـــت كـــدو و گوجـه فـرنـگی تعداد بازديد: 793 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز