تِرین مرغ
مواد لازم برای 4 نفر:
كره 60 گرم
فیلهی مرغ چرخكرده 500 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد
خردهنان 1 پیمانه
سیر لهكرده 1 حبه
شیر یكچهارم پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
خامه یكچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
نمك و فلفل به میزان لازم
مواد لازم میانی:
قارچ ورقهكرده و سرخ كرده 100 گرم
هویج پخته 2 عدد
فلفل دلمهای خردكرده نصف یك عدد
موادلازم برای تهیهی سس:
كره 15 گرم
پیازچهی خردكرده 2 ساقه
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
قرص مرغ 1 عدد
آب جوش یكدوم پیمانه
خامه 1 پیمانه
شكر 1 قاشق چایخوری
نخودفرنگی پخته 1 قاشق سوپخوری
ابتدا تابهی مناسبی روی اجاق بگذارید، كره را در آن آب كنید، پیاز و سیر را نیز قدری در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا بگذارید خنك شود. آنگاه در كاسهی غذاساز، مرغ، خرده نان، زردههای تخم مرغ، خامه، شیر، نمك، فلفل، پیاز و سیر را بریزید و كاملاً نرم كنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید. سپس سفیدههای تخممرغها را خوب بزنید و با آن مخلوط كنید و آن را نیم ساعت دیگر در یخچال قرار دهید. اكنون نیمی از مواد را در قالب لوف بریزید، رویش قارچ، هویج و فلفل دلمهای قرار دهید و بقیهی مواد را بیفزائید و با پشت قاشق، سطح آن را كاملاً صاف نمائید. اكنون به طریقهی بنماری، آن را در فر با دمای 160 درجهی سانتیگراد بهمدت 1 ساعت بپزید. پس از آن، تِرین را به آرامی در ظرف مناسبی برگردانید و مطابق شكل، با سس و حلقههای لیموترش تزئین و میل نمائید.
كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. پیازچه را 1 دقیقه در آن تفت دهید. رب گوجهفرنگی را بیفزائید. آنگاه قرص مرغ را در آب جوش حل كنید و همراه با خامه و شكر، به مواد بیفزائید و 1 دقیقه آن را بجوشانید. حالا نخودفرنگی را با آن مخلوط نمائید. اینك سس آمادهی مصرف میباشد.