Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 شهریور 1404 - 14:07

1
بهمن
خورش آلو هویج

خورش آلو هویج

طرز تهیه خورش آلو هویج

 خورش آلو هویج

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر:

 

 

آلوی خشك (آلو بخارا)     250 گرم

هویج خلال‌كرده     یك كیلوگرم

روغن     150 گرم

در صورت استفاده از مرغ    5/1كیلوگرم مرغ

در صورت استفاده از گوشت    750 گرم گوشت

پیاز سرخ‌كرده     2 تا 3 قاشق سوپخوری

زعفران حل‌كرده     یك قاشق سوپخوری

نمك     به میزان لازم

 

 

آلو را بشوئید و از چند ساعت قبل بخیسانید و كنار بگذارید. هویج را پس از پوست گرفتن و خلال كردن، با كمی روغن سرخ كنید. بعد گوشت یا مرغ را سرخ نمائید. سپس آن را با هویج مخلوط سازید. حالا آلو و پیازداغ را بیفزائید و صبر كنید خورش بپزد. بعد زعفران، روغن و نمك را بیفزائید و درِ قابلمه را بگذارید تا خورش جا بیفتد. چنانچه بخواهید خورش ترش شود، كمی آبلیمو به آن اضافه كنید. اینك خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و همراه با چلو میل كنید.

 

 

 

برچسب ها: خورش آلو هویج تعداد بازديد: 405 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز