خورش آلو هویج
مواد لازم برای 6-8 نفر:
آلوی خشك (آلو بخارا) 250 گرم
هویج خلالكرده یك كیلوگرم
روغن 150 گرم
در صورت استفاده از مرغ 5/1كیلوگرم مرغ
در صورت استفاده از گوشت 750 گرم گوشت
پیاز سرخكرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری
زعفران حلكرده یك قاشق سوپخوری
نمك به میزان لازم
آلو را بشوئید و از چند ساعت قبل بخیسانید و كنار بگذارید. هویج را پس از پوست گرفتن و خلال كردن، با كمی روغن سرخ كنید. بعد گوشت یا مرغ را سرخ نمائید. سپس آن را با هویج مخلوط سازید. حالا آلو و پیازداغ را بیفزائید و صبر كنید خورش بپزد. بعد زعفران، روغن و نمك را بیفزائید و درِ قابلمه را بگذارید تا خورش جا بیفتد. چنانچه بخواهید خورش ترش شود، كمی آبلیمو به آن اضافه كنید. اینك خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و همراه با چلو میل كنید.