كباب ماهی با سس تند
مــواد لازم:
ماهی بدون استخوان 1 كیلوگرم
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
پودر پاپریكا 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
سس گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
زعفران ساییده یكچهارم قاشق چایخوری
روغن برای سرخ كردن 4 قاشق سوپخوری
آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری
نمك به میزان لازم
پودر خردل 1 قاشق چایخوری
سیخ چوبی 10 عدد
روش تهیـه:
ماهی را به قطعات 5/2×10 سانتیمتر برش دهید. پیاز و سیر را ساتوری كنید و به ماهی بیفزایید. سپس همه مواد لازم را به ماهی اضافه نمایید و حدود یكساعت در این مواد بخوابانید. اكنون ماهیها را به سیخ بكشید و در ماهیتابه سرخ كنید.