Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 شهریور 1404 - 14:07

1
بهمن
پاستا تاگلیاتلی با سس كدو و هویج

پاستا تاگلیاتلی با سس كدو و هویج

طرز تهیه پاستا تاگلیاتلی با سس كدو و هویج

 پاستا تاگلیاتلی با سس كدو و هویج

 

 

  

مــواد لازم:

 

پیاز      1 عدد

هویج      2 عدد

كدو      1 عدد

نمك و فلفل      مقداری

رب گوجه‌فرنگی     1 قاشق سوپخوری

سركه     یك‌چهارم پیمانه

شكر      1 قاشق سوپخوری

قرص عصاره گوشت بره     یك‌دوم عدد

پاستا تاگلیاتلی با آرد سمولینا      500 گرم

جعفری خردشده      1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیـه:

 

پیاز را به‌صورت درشت رنده نمایید و با مقداری روغن تفت دهید. سپس هویج رنده شده را بیفزایید و كاملا تفت دهید. آنگاه كدو را به‌صورت درشت رنده كنید و با هویج تفت دهید. كمی نمك و فلفل اضافه نموده و شعله را خاموش كنید.

رب گوجه‌فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید. سپس سركه، شكر و قرص عصاره گوشت پودرشده را بیفزایید. حالا یك‌چهارم پیمانه آب بریزید و زمان دهید تا سس به غلظت برسد.

پاستا تاگلیاتلی را با مقداری آب جوش، نمك و روغن حدود 10 دقیقه بپزید. سپس آبكش كنید و در ظرف مخصوص سرو بریزید. مخلوط رب گوجه‌فرنگی و سركه را روی پاستا ریخته، روی آن كدو و هویج پخته شده را بریزید و در پایان جعفری خرد شده را بپاشید.

در صورت دلخواه می‌توانید روغن را از مواد فوق حذف نمایید و به جای آن از مقداری آب برای بهتر پخته شدن مواد استفاده كنید. در این صورت غذای شما كاملا رژیمی خواهد بود.

 

 

برچسب ها: پاستا تاگلیاتلی با سس كدو و هویج تعداد بازديد: 471 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز