پاستا تاگلیاتلی با سس كدو و هویج
مــواد لازم:
پیاز 1 عدد
هویج 2 عدد
كدو 1 عدد
نمك و فلفل مقداری
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
سركه یكچهارم پیمانه
شكر 1 قاشق سوپخوری
قرص عصاره گوشت بره یكدوم عدد
پاستا تاگلیاتلی با آرد سمولینا 500 گرم
جعفری خردشده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیـه:
پیاز را بهصورت درشت رنده نمایید و با مقداری روغن تفت دهید. سپس هویج رنده شده را بیفزایید و كاملا تفت دهید. آنگاه كدو را بهصورت درشت رنده كنید و با هویج تفت دهید. كمی نمك و فلفل اضافه نموده و شعله را خاموش كنید.
رب گوجهفرنگی را با مقداری روغن تفت دهید. سپس سركه، شكر و قرص عصاره گوشت پودرشده را بیفزایید. حالا یكچهارم پیمانه آب بریزید و زمان دهید تا سس به غلظت برسد.
پاستا تاگلیاتلی را با مقداری آب جوش، نمك و روغن حدود 10 دقیقه بپزید. سپس آبكش كنید و در ظرف مخصوص سرو بریزید. مخلوط رب گوجهفرنگی و سركه را روی پاستا ریخته، روی آن كدو و هویج پخته شده را بریزید و در پایان جعفری خرد شده را بپاشید.
در صورت دلخواه میتوانید روغن را از مواد فوق حذف نمایید و به جای آن از مقداری آب برای بهتر پخته شدن مواد استفاده كنید. در این صورت غذای شما كاملا رژیمی خواهد بود.