Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 شهریور 1404 - 13:57

1
بهمن
پلوی مخلوط تركیه

پلوی مخلوط تركیه

طرز تهیه پلوی مخلوط تركیه

 پلوی مخلوط تركیه

 

 

 

مــواد لازم برای 4 نفر:

 

كره     40 گرم

پیاز خردكرده 1 عدد بزرگ

فیله‌ بره مكعبی خردكرده 450 گرم

دارچین ساییده یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل سیاه     به میزان لازم

پوره‌ گوجه‌فرنگی 30 میلی‌لیتر (2 قاشق سوپخوری)

جعفری تازه و خردكرده 3 قاشق سوپخوری

برگه‌زردآلوی نصف كرده 115 گرم (یك‌دوم پیمانه)

پسته خردكرده 75 گرم (سه‌چهارم پیمانه)

برنج دانه‌بلند خیسانده 450 گرم

برگ جعفری برای تزئین به میزان لازم

 

روش تهیـه:

 

كره را روی حرارت آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید. بعد، فیله را اضافه كنید و تفت دهید. حالا، دارچین و كمی نمك و فلفل را برای مزه‌دار كردن به آن بیفزایید، در ظرف را بگذارید و به مدت 10دقیقه بپزید. آنگاه، پوره‌ گوجه‌فرنگی و مقداری آب روی آن بریزید تا حدی كه رویش را بگیرد. سپس جعفری را بیفزایید و هم بزنید. از هنگامی كه شروع به جوشیدن كرد، در ظرف را بگذارید و به مدت 5/1 ساعت صبر كنید تا گوشت بپزد. اكنون 5/2 پیمانه دیگر آب به آن اضافه كنید و برگه زردآلو، پسته و برنج را نیز بیفزایید. وقتی كه شروع به جوشیدن كرد، در ظرف را خوب ببندید و به مدت 20 دقیقه دیگر صبر كنید تا برنج پخته شود (در صورت نیاز به زمان پخت بیشتر، مقداری آب اضافه نمایید). اینك، غذای آماده را در دیس زیبایی بكشید و با كمی جعفری بیارایید.

 

 

برچسب ها: پلوی مخلوط تركیه تعداد بازديد: 398 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز