پلوی مخلوط تركیه
مــواد لازم برای 4 نفر:
كره 40 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد بزرگ
فیله بره مكعبی خردكرده 450 گرم
دارچین ساییده یكدوم قاشق چایخوری
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
پوره گوجهفرنگی 30 میلیلیتر (2 قاشق سوپخوری)
جعفری تازه و خردكرده 3 قاشق سوپخوری
برگهزردآلوی نصف كرده 115 گرم (یكدوم پیمانه)
پسته خردكرده 75 گرم (سهچهارم پیمانه)
برنج دانهبلند خیسانده 450 گرم
برگ جعفری برای تزئین به میزان لازم
روش تهیـه:
كره را روی حرارت آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید. بعد، فیله را اضافه كنید و تفت دهید. حالا، دارچین و كمی نمك و فلفل را برای مزهدار كردن به آن بیفزایید، در ظرف را بگذارید و به مدت 10دقیقه بپزید. آنگاه، پوره گوجهفرنگی و مقداری آب روی آن بریزید تا حدی كه رویش را بگیرد. سپس جعفری را بیفزایید و هم بزنید. از هنگامی كه شروع به جوشیدن كرد، در ظرف را بگذارید و به مدت 5/1 ساعت صبر كنید تا گوشت بپزد. اكنون 5/2 پیمانه دیگر آب به آن اضافه كنید و برگه زردآلو، پسته و برنج را نیز بیفزایید. وقتی كه شروع به جوشیدن كرد، در ظرف را خوب ببندید و به مدت 20 دقیقه دیگر صبر كنید تا برنج پخته شود (در صورت نیاز به زمان پخت بیشتر، مقداری آب اضافه نمایید). اینك، غذای آماده را در دیس زیبایی بكشید و با كمی جعفری بیارایید.