Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 شهریور 1404 - 08:43

1
بهمن
بلدرچین كبابی

بلدرچین كبابی

طرز تهیه بلدرچین كبابی

 بلدرچین كبابی

 

مــواد لازم:

 

پوست لیموی رنده‌كرده     2 قاشق سوپخوری

پوست پرتقال رنده‌كرده     1 قاشق سوپخوری

عسل     125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

روغن زیتون     80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

آبلیموی تازه     125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

آب پرتقال تازه     80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

نمك و فلفل     به میزان لازم

بلدرچین*     12 عدد

برگ مو (شور كرده)     24 عدد

* (در صورت نبودن بلدرچین، از جوجه استفاده كنید و هر جوجه را 2 قسمت نمایید.)

 

روش تهیـه:

 

پوست لیمو و پوست پرتقال رنده‌كرده، عسل، روغن، آبلیمو، آب پرتقال، نمك و فلفل را در ظرفی با هم مخلوط كنید، روی بلدرچین بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.

برگ موهای شوركرده را نیز با آب سرد بشویید و آنها را دو تایی از عرض به صورت مستطیل تا كنید و پس از رد كردن از قسمت زیرین بال، با خلال دندان به جوجه یا بلدرچین وصل كنید. سپس در سینی مستطیل‌شكل گودی قرار دهید. اینك با همان مایه- كه بلدرچین را در آن خیس كرده‌اید- بلدرچین را با قلم‌مو مرطوب نمایید و در فر 170تا180 درجه سانتیگراد بگذارید و هر 10 دقیقه یك بار آن را با همان مایه مرطوب سازید تا پوستش حالت سوخاری پیدا كند و گوشتش نرم و لطیف شود.

 

 

برچسب ها: بلدرچین كبابی تعداد بازديد: 542 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز