بلدرچین كبابی
مــواد لازم:
پوست لیموی رندهكرده 2 قاشق سوپخوری
پوست پرتقال رندهكرده 1 قاشق سوپخوری
عسل 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
روغن زیتون 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
آبلیموی تازه 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
آب پرتقال تازه 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
نمك و فلفل به میزان لازم
بلدرچین* 12 عدد
برگ مو (شور كرده) 24 عدد
* (در صورت نبودن بلدرچین، از جوجه استفاده كنید و هر جوجه را 2 قسمت نمایید.)
روش تهیـه:
پوست لیمو و پوست پرتقال رندهكرده، عسل، روغن، آبلیمو، آب پرتقال، نمك و فلفل را در ظرفی با هم مخلوط كنید، روی بلدرچین بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
برگ موهای شوركرده را نیز با آب سرد بشویید و آنها را دو تایی از عرض به صورت مستطیل تا كنید و پس از رد كردن از قسمت زیرین بال، با خلال دندان به جوجه یا بلدرچین وصل كنید. سپس در سینی مستطیلشكل گودی قرار دهید. اینك با همان مایه- كه بلدرچین را در آن خیس كردهاید- بلدرچین را با قلممو مرطوب نمایید و در فر 170تا180 درجه سانتیگراد بگذارید و هر 10 دقیقه یك بار آن را با همان مایه مرطوب سازید تا پوستش حالت سوخاری پیدا كند و گوشتش نرم و لطیف شود.