Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 شهریور 1404 - 08:43

1
بهمن
ملوف عدس و فلفل

ملوف عدس و فلفل

طرز تهیه

 ملوف عدس و فلفل

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

عدس     1 پیمانه

هویج متوسط خردكرده     1 عدد

ساقه كرفس ریز خردكرده     1 عدد

فلفل قرمز ریز خردكرده     2 عدد

پودر نان     1 پیمانه

رب گوجه‌فرنگی     1 قاشق سوپخوری

پیاز متوسط خردكرده     1 عدد

تخم مرغ همزده     1 عدد

 

روش تهیـه:

 

قالب لوف 14×21 سانتیمتری را خوب چرب كنید و كف آن را كاغذ بیندازید. عدس را در ظرف آب‌جوش بریزید و آن را بپزید. در هنگام پختن، در ظرف را بگذارید. پس از پخته شدن، نیمی از آن را در غذاساز بریزید تا خوب لطیف شود.

تمام عدس، هویج، ساقه‌ كرفس، فلفل، پودر نان، رب، پیاز و تخم مرغ را با هم مخلوط سازید، در قالب مورد نظر بریزید و در فر متوسط، به مدت 1 ساعت بپزید و بگذارید در قالب خنك شود. بعد از قالب بیرون بیاورید.

این غذا را می‌توان از روز قبل آماده كرد.

 

 

برچسب ها: ملوف عدس و فلفل تعداد بازديد: 508 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز