Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 شهریور 1404 - 08:45

1
بهمن
سالاد كنجد و جوانه گندم

سالاد كنجد و جوانه گندم

طرز تهیه

 سالاد كنجد و جوانه گندم

 

 

مــواد لازم:

 

كنجد     یك‌چهارم پیمانه

جوانه گندم     500 گرم

فلفل قرمز متوسط و خردكرده     1 عدد متوسط

فلفل سبز متوسط و خردكرده     1 عدد متوسط

روغن زیتون     2 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه     یك‌چهارم پیمانه

سركه سیب     2 قاشق سوپخوری

سویاسس     2 قاشق چایخوری

 

روش تهیـه:

 ابتدا كنجد را در ظرف مناسبی بریزید و كمی حرارت دهید تا رنگش قهوه‌ای روشن شود. سپس از روی حرارت بردارید. حالا در ظرف گود مناسبی، جوانه گندم، كنجد، فلفل قرمز و سبز را با هم مخلوط كنید، سس را روی آن بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

روش تهیـه سس:

روغن زیتون و آبلیموی تازه، سركه سیب و سویاسس را در شیشه‌ای بریزید و خوب تكان دهید. بعد آن را روی سالاد بریزید.

برچسب ها: سالاد كنجد و جوانه گندم تعداد بازديد: 564 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز