سالاد كنجد و جوانه گندم
مــواد لازم:
كنجد یكچهارم پیمانه
جوانه گندم 500 گرم
فلفل قرمز متوسط و خردكرده 1 عدد متوسط
فلفل سبز متوسط و خردكرده 1 عدد متوسط
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه یكچهارم پیمانه
سركه سیب 2 قاشق سوپخوری
سویاسس 2 قاشق چایخوری
روش تهیـه:
ابتدا كنجد را در ظرف مناسبی بریزید و كمی حرارت دهید تا رنگش قهوهای روشن شود. سپس از روی حرارت بردارید. حالا در ظرف گود مناسبی، جوانه گندم، كنجد، فلفل قرمز و سبز را با هم مخلوط كنید، سس را روی آن بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
روش تهیـه سس:
روغن زیتون و آبلیموی تازه، سركه سیب و سویاسس را در شیشهای بریزید و خوب تكان دهید. بعد آن را روی سالاد بریزید.