Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 شهریور 1404 - 07:13

28
دی
لازانیا با سس ناپُلیتن

لازانیا با سس ناپُلیتن

طرز تهیه لازانیا با سس ناپُلیتن

 لازانیا با سس ناپُلیتن

 

 

مــواد لازم:

 

پیاز     1 عدد

روغن مایع    2 قاشق سوپخوری

سینه مرغ     1 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای سبز، زرد و قرمز خلالی خرد شده     1 پیمانه

رب گوجه فرنگی     2 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز     1 قاشق چایخوری

آب مرغ     250 میلی‌لیتر

سركه     2 قاشق سوپخوری

شكر    1 قاشق سوپخوری

لازانیای گرد     1 بسته

پنیر موزارلا     150 گرم

 

پیاز را ریز خرد كنید و با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید تا سبك شود. سپس مرغ را كه به صورت مكعبی خرد نموده‌اید، بیفزایید و تفت دهید. حالا فلفل دلمه‌ای، رب گوجه فرنگی، كمی نمك، فلفل و پودر تخم گشنیز را بیفزایید. اكنون آب مرغ را افزوده، اجازه دهید تا كاملاً پخته شود. بعد سركه و شكر را نیز اضافه كنید و شعله را خاموش نمایید.

در قابلمه‌ای مناسب، حدود 2 لیتر آب بریزید و پس از آنكه به جوش آمد، مقداری نمك و روغن و بعد لازانیا را اضافه نمایید تا نرم شود. كف ظرف نسوزی را كمی چرب كنید و یك لایه لازانیا قرار دهید و روی آن مقداری از مایه مرغ بریزید و كمی پنیر بپاشید. سپس یك ورق لازانیا روی آن قرار دهید و همین كار را تكرار نمایید تا لایه آخر كه باید لازانیا قرار گیرد. سپس درِ ظرف را ببندید و آن را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

 

 

برچسب ها: لازانیا با سس ناپُلیتن تعداد بازديد: 449 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز