لازانیا با سس ناپُلیتن
مــواد لازم:
پیاز 1 عدد
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
سینه مرغ 1 عدد متوسط
فلفل دلمهای سبز، زرد و قرمز خلالی خرد شده 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
آب مرغ 250 میلیلیتر
سركه 2 قاشق سوپخوری
شكر 1 قاشق سوپخوری
لازانیای گرد 1 بسته
پنیر موزارلا 150 گرم
پیاز را ریز خرد كنید و با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید تا سبك شود. سپس مرغ را كه به صورت مكعبی خرد نمودهاید، بیفزایید و تفت دهید. حالا فلفل دلمهای، رب گوجه فرنگی، كمی نمك، فلفل و پودر تخم گشنیز را بیفزایید. اكنون آب مرغ را افزوده، اجازه دهید تا كاملاً پخته شود. بعد سركه و شكر را نیز اضافه كنید و شعله را خاموش نمایید.
در قابلمهای مناسب، حدود 2 لیتر آب بریزید و پس از آنكه به جوش آمد، مقداری نمك و روغن و بعد لازانیا را اضافه نمایید تا نرم شود. كف ظرف نسوزی را كمی چرب كنید و یك لایه لازانیا قرار دهید و روی آن مقداری از مایه مرغ بریزید و كمی پنیر بپاشید. سپس یك ورق لازانیا روی آن قرار دهید و همین كار را تكرار نمایید تا لایه آخر كه باید لازانیا قرار گیرد. سپس درِ ظرف را ببندید و آن را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.