صبحانه پاییزی (تُست آجیلی، تنوری خوشمزه )
مــواد لازم:
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
نان تست 6 عدد
كره 50 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
تخم مرغ 1 عدد
شكر 3 قاشق سوپخوری
خامه 50 گرم
رنده پوست لیموترش یك دوم قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
میوههای خشك خردكرده 2 قاشق سوپخوری
مغز بادام، پسته و بادام هندی 50 گرم
كشمش بیدانه 2 قاشق سوپخوری
كف ظرف دیواره كوتاه نسوزی را با روغن مایع چرب كنید. لبه نانهای تست را ببرید و برش بزنید تا مثلثی شود. سپس به صورت عمودی كف ظرف بچینید. كره را روی حرارت قرار دهید و پس از آنكه ذوب شد، با دقت روی تمام اسلایسهای تست بریزید. زردههای تخم مرغ را به همراه یك عدد تخم مرغ كامل داخل كاسهای بریزید و با چنگال بزنید. سپس شكر، خامه، رنده پوست لیموترش و دارچین را بیفزایید و كاملاً هم بزنید. حالا تمامی میوههای خشك و مغزها را در این سس بریزید و تركیب آماده شده را بین نانهای تست و سطح نانها بریزید تا كاملاً آغشته به سس شود. سپس ظرف نانهای تست را ابتدا نیم ساعت در یخچال و بعد در طبقه وسط فر (كه از قبل گرم شده است) با حرارت 180 درجه سانتیگراد و به مدت نیم ساعت قرار دهید تا سطح تستها طلایی شود و آجیلها برشته گردند.