گـــازپـاچـــــو + فیلم
مواد لازم برای 6 نفر:
گوجهفرنگی پوست گرفته 900 گرم
خیار پوست گرفته و خرد كرده 1 عدد
فلفل قرمز دانه گرفته و خرد كرده 2 عدد
سیر له كرده 2 حبه
پیاز درشت خرد كرده 1 عدد
سركهی سفید 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 120 میلیلیتر
خرده نان 250 گرم
آب یخ 450 میلیلیتر
نمك و فلفل به میزان لازم
تكههای یخ به میزان لازم
مواد لازم برای گارنیش:
روغن زیتون 45 میلیلیتر (3 قاشق سوپخوری)
نان باگت مكعبی خرد كرده 1 عدد بزرگ
گوجهفرنگی پوست گرفته و خرد كرده 2 عدد
فلفل سبز كوچك و خرد كرده 1 عدد
پیاز كوچك حلقه كرده 1 عدد
جعفری خرد كرده 1 دستهی كوچك
در ظرف بزرگ و مناسبی گوجهفرنگیها، خیار، فلفل، سیر و پیاز را با هم مخلوط كنید. آنگاه سركه، روغن زیتون، خردههای نان و آب را بیفزائید و خوب هم بزنید تا مواد كاملاً با هم مخلوط شوند. اكنون مخلوط را داخل كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا كاملاً صاف و یكدست شود. حالا میتوانید سوپ را داخل كاسهی زیبائی بریزید و چنانچه سوپ غلیظ بود، مقداری آب سرد به آن بیفزائید. سپس نمك و فلفل سوپ را اضافه نمائید و آن را در یخچال بگذارید تا كاملاً خنك شود. اكنون سوپ را در كنار گارنیش سرو نمائید.
روش تهیهی گارنیش:
روغن را در تابهای بریزید و روی اجاق قرار دهید تا كمی گرم شود. بعد نانهای خرد كرده را بیفزائید و با حرارت متوسط در حدود 6 دقیقه سرخ كنید تا به رنگ طلائی درآید. آنگاه نانها را روی هولهی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. اكنون نانها را در كاسهای بریزید و باقیماندهی مواد لازم گارنیش را در كاسههای جداگانه كنار سوپ میل نمائید.
یادآوری: در صورت تمایل، میتوانید به هنگام مصرف، مقداری یخ داخل سوپ بریزید.
یادآوری: گارنیش «Garnish» مخلفاتی است كه همراه با غذا میل میشود.