كوفته پل پِتّا
مــواد لازم:
گوشت چرخكرده 500 گرم
سیر رنده شده 3 حبه
جعفری خردشده 3 قاشق سوپخوری
تخممرغ 2 عدد
نمك و فلفل به مقدار لازم
مغز نان باگت 1 پیمانه
شیر نصف پیمانه
پودر پنیر پارمیسان 2 قاشق سوپخوری
پنیر فیلا فیلا 100 گرم
پودر سوخاری 1 پیمانه
پودر آویشن یا اورگانو 1 قاشق چایخوری
گوجهفرنگی 5-4 عدد
قارچ دگمهای یا صدفی 200 گرم
گوشت چرخكرده را در كاسهای بریزید و سیر، جعفری، تخممرغ، نمك و فلفل را نیز به آن بیفزایید و كاملا ورز دهید. سپس مغز نان باگت را در شیر بخیسانید و به مواد بالا اضافه نمایید. در پایان، پودر پنیر پارمیسان را بیفزایید و ورز دهید. حالا به اندازه یك گردو از مواد گوشتی بردارید، یك حبه از پنیر فیلا فیلای خردشده در وسط كوفته قرار دهید و كوفته را به دور آن گرد كنید. آرد سوخاری را با پودر آویشن مخلوط كنید و كوفتهها را در آرد سوخاری بغلتانید. سپس آنها را در روغن داغ سرخ كنید. گوجه فرنگیها را نیز رنده نمایید و در قابلمهای بریزید. اكنون قارچها را ورقه كنید و با آبلیمو و روغن تفت دهید و به گوجهفرنگیها بیفزایید. در پایان كوفتهها را درون سس گوجهفرنگی و قارچ قرار دهید تا مزهدار و كاملا پخته شوند.