Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 شهریور 1404 - 17:34

17
دی
كوفته پل پِتّا

كوفته پل پِتّا

طرز تهیه كوفته پل پِتّا

 كوفته پل پِتّا

 

   

مــواد لازم:

 گوشت چرخكرده     500 گرم

سیر رنده شده     3 حبه

جعفری خردشده     3 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ     2 عدد

نمك و فلفل     به مقدار لازم

مغز نان باگت     1 پیمانه

شیر     نصف پیمانه

پودر پنیر پارمیسان     2 قاشق سوپخوری

پنیر فیلا فیلا     100 گرم

پودر سوخاری     1 پیمانه

پودر آویشن یا اورگانو     1 قاشق چایخوری

گوجه‌فرنگی     5-4 عدد

قارچ دگمه‌ای یا صدفی     200 گرم

 

گوشت چرخكرده را در كاسه‌ای بریزید و سیر، جعفری، تخم‌مرغ، نمك و فلفل را نیز به آن بیفزایید و كاملا ورز دهید. سپس مغز نان باگت را در شیر بخیسانید و به مواد بالا اضافه نمایید. در پایان، پودر پنیر پارمیسان را بیفزایید و ورز دهید. حالا به اندازه یك گردو از مواد گوشتی بردارید، یك حبه از پنیر فیلا فیلای خردشده در وسط كوفته قرار دهید و كوفته را به دور آن گرد كنید. آرد سوخاری را با پودر آویشن مخلوط كنید و كوفته‌ها را در آرد سوخاری بغلتانید. سپس آنها را در روغن داغ سرخ كنید. گوجه فرنگی‌ها را نیز رنده نمایید و در قابلمه‌ای بریزید. اكنون قارچ‌ها را ورقه كنید و با آبلیمو و روغن تفت دهید و به گوجه‌فرنگی‌ها بیفزایید. در پایان كوفته‌ها را درون سس گوجه‌فرنگی و قارچ قرار دهید تا مزه‌دار و كاملا پخته شوند.

 

 

برچسب ها: كوفته پل پِتّا تعداد بازديد: 499 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز