هومن سليمی
مواد لازم برای 4-6 نفر
پیازداغ 3 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
گوشت چرخكرده 250 گرم
قرص عصارهی گوشت 1 عدد
آب 500 میلیلیتر
ارزن خوراكی بدون پوست 300 گرم
عدس پخته 100 گرم
كشك 250 میلیلیتر
سیر داغ 3 قاشق سوپخوری
نعناداغ 1 قاشق سوپخوری
زعفران حلكرده در آب 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه توگی سَرداغی
پیازداغ، زردچوبه، نمك و فلفل را در تابهای بریزید، گوشت را به آن بیفزائید و تابه را روی اجاق بگذارید.
آنگاه با حرارت ملایم گوشت را تفت دهید. سپس قرص عصارهی گوشت را خرد كنید و آن را هم درون تابه بریزید. اكنون 500 میلیلیتر آب به مواد بیفزائید و صبر كنید تا بجوشد.
حالا ارزن خوراكی را اضافه كنید و 20 دقیقهی دیگر بجوشانید تا بپزد.
حالا عدس پخته را بیفزائید و مخلوط كنید. بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و كشك را اضافه كنید و پس از مخلوط كردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید.
سپس اجاق را خاموش كنید، در قابلمه را ببندید و 10 دقیقه صبر كنید.
اینك غذا را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با سیرداغ، نعناداغ، پیازداغ، زعفران و كشك تزئین نمائید و میل كنید.