تحریریه زندگی آنلاین : تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان مانند سایر اوقات، به معنی رعایت دو اصل تنوع و تعادل در برنامه غذایی است. تنوع به معنی استفاده از گروههای غذایی اصلی شامل نان، غلات، شیر و مواد لبنی، سبزیها، میوهها و گروه گوشت و جایگزینهای آن و تعادل بدین معنی است که از همه گروههای غذایی به مقدار کافی مصرف کرده و از کم خوری یا پرخوری پرهیز شود.
وعدههای غذایی در ماه مبارک رمضان به سه وعده افطاری، شام و سحری تقسیم میشوند و افرادی که در ماه مبارک رمضان روزه میگیرند باید به این نکته توجه داشته باشند که خوردن افطاری و سحری با رعایت اعتدال ضروری است.
نکات مهم تغذیه ای برای افطار، سحری و شام
مصرف این خوراکی ها در ماه رمضان بدن را پاکسازی میکند
مهم ترین نکات تغذیه ای برای وعده «سحری» در ماه رمضان
باید و نباید های تغذیه ای در ماه رمضان
باید و نبایدهای غذایی در روزهداری
مبانی تغذیه صحیح در افطار و سحر
بعد از ماه رمضان چه غذاهایی بخوریم؟
خوراکی های مناسب سم زدایی بدن در ماه رمضان
روزه داران لاغری میشوند؟
عوارض نخوردن سحری