Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:45

7
مهر
پوره هویج

پوره هویج

هویج ها را بخارپز کنید تا خوب نرم شوند. آنگاه بگذارید خنک شوند. سپس هویج‌ها را در مخلوط‌کن بریزید و یک‌چهارم پیمانه از مایع مورد نظر به آن بیفزایید. در صورت تمایل مقدار بیشتری مایع به آن بیفزایید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

هویج خرد کرده..............2 پیمانه

مایع (مانند آب، شیر مادر، آب سبزیجات یا آب مرغ).............یک‌دوم تا یک‌چهارم پیمانه

دارچین یا زیره...............یک‌هشتم قاشق چایخوری

روغن زیتون...............1 قاشق چایخوری

 بیشتر بخوانید:

سوپ جو سفید ؛ یک سوپ خوشمزه و لطیف

 

 

 

طرز تهیه

هویج ها را بخارپز کنید تا خوب نرم شوند. آنگاه بگذارید خنک شوند. سپس هویج‌ها را در مخلوط‌کن بریزید و یک‌چهارم پیمانه از مایع مورد نظر به آن بیفزایید. در صورت تمایل مقدار بیشتری مایع به آن بیفزایید. اکنون دارچین یا زیره و روغن زیتون را به آن اضافه کنید.

 بیشتربخوانید:

پوره توت فرنگی گلابی و دارچین

فرنی با طعم نارگیل

 

 

برچسب ها: غذای کودک، تغذیه، شیر، پوره، غذای سالم، روغن زیتون، آموزش آشپزی، پوره هویج، طرز تهیه پوره هویج تعداد بازديد: 141 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز