پوره توت فرنگی گلابی و دارچین
موادلازم برای 125 گرم :
گلابی (یا سیب) ..............1 نصفه
توت فرنگی......................750 گرم
دارچین...........................یك هشتم قاشق چایخوری
روش تهیه :
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم كنید. سپس گلابی را خرد كنید و درون ظرف نسوزی بچینید. سرهای توتفرنگی را بگیرید و آنها را هم نصف یا چهار قسمت كنید. آنگاه توتفرنگیها را روی گلابی قرار دهید.
آب توتفرنگی روی گلابی میریزد و باعث خوشمزه شدن آن میشود. حالا روی آن دارچین بپاشید و 30 تا 35 دقیقه در فر برشته كنید. اكنون صبر كنید كمی خنك شود. سپس آن را در مخلوط كن یا دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.