Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 12:34

24
اسفند
پوره توت فرنگی گلابی و دارچین

پوره توت فرنگی گلابی و دارچین

طرز تهیه پوره توت فرنگی گلابی و دارچین

پوره توت فرنگی گلابی و دارچین

 

 

موادلازم برای 125 گرم :

 

گلابی (یا سیب) ..............1 نصفه

توت فرنگی......................750 گرم

دارچین...........................یك هشتم قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم كنید. سپس گلابی را خرد كنید و درون ظرف نسوزی بچینید. سرهای توت‌فرنگی را بگیرید و آنها را هم نصف یا چهار قسمت كنید. آنگاه توت‌فرنگی‌ها را روی گلابی قرار دهید.

آب توت‌فرنگی‌ روی گلابی می‌ریزد و باعث خوشمزه شدن آن می‌شود. حالا روی آن دارچین بپاشید و 30 تا 35 دقیقه در فر برشته كنید. اكنون صبر كنید كمی خنك شود. سپس آن را در مخلوط كن یا دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پوره توت فرنگی گلابی و دارچین تعداد بازديد: 700 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز