Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 دی 1403 - 21:50

11
دی
فواید بهترین پنیرها برای سلامت بدن

فواید بهترین پنیرها برای سلامت بدن

وقتی صحبت از غذای سالم به میان می آید ، ممکن است پنیر در صدر لیست شما قرار نگیرد ، اما این به این دلیل است که بسیاری از مردم فکر می کنند که باید از پنیر اجتناب کنند زیرا چربی و سدیم بالایی دارد. اما این مورد صحیح نیست.

تحریریه زندگی آنلاین : وقتی صحبت از غذای سالم به میان می آید ، ممکن است پنیر در صدر لیست شما قرار نگیرد ، اما این به این دلیل است که بسیاری از مردم فکر می کنند که باید از پنیر اجتناب کنند زیرا چربی و سدیم بالایی دارد. اما این مورد صحیح نیست. به گفته سایت سلامت لاین ، اگر از محصولات پنیر فراوری شده اجتناب کنید و به طور واقعی غذا بخورید ، در واقع برای شما بسیار مفید است.

پنیر دارای طعم ها و بافت های بسیار متنوعی است و برخی از آنها فواید سلامتی بیشتری نسبت به بقیه دارند. پنیر با حرارت دادن شیر و افزودن یک آنزیم و استارتر برای جدا کردن کشک و آب پنیر به دست می آید. پنیر هایی که عمر طولانی تری دارند ، لاکتوز کمتری دارند و پنیر کهنه یا کشک شده حاوی مقداری پروبیوتیک است.

محتوای غذایی از نوع شیری است که استفاده می شود و چگونه ساخته می شود. پنیر حاوی ویتامین های مهمی مانند ویتامین B12 , A, D, K و همچنین مقدار زیادی پروتئین و کلسیم است. مهم نیست که چگونه آن را برش دهید ، پنیر برای سلامتی شما مفید است.

بیشتربخوانید:

خواص آب پنیر برای سلامتی و بدنسازی

 

 

پنیر بز

پنیر بز طعمی تند دارد و از انواع نرم تا سفت را شامل می شود . برای افرادی که به شیر گاو حساسیت دارند یا با لاکتوز مشکل دارند ، پنیر بز یک جایگزین عالی است زیرا لاکتوز کمتری دارد و حاوی کازئین است که به راحتی هضم می شود. پنیر بز همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین A است که یک آنتی اکسیدان است و به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک می کند . پنیر بز افزودنی عالی برای سالاد ، املت یا سایر غذاها است.

 

پنیر پارمزان

پنیر پارمزان از ایتالیا منشا گرفته و نوعی پنیر سفت و کهنه است که از شر گاو تهیه می شود. اگر با لاکتوز مشکل دارید ، این یک انتخاب عالی برای شما است زیرا هر چه پنیر کهنه تر باشد لاکتوز آن کمتر است. پنیر پارمزان سرشار از پروتئین ، کلسیم و فسفر است . اگر چه مقدار زیادی سدیم دارد، اما مقدار کمی پارمزان روی ماکارونی ، پیتزا یا غذاهای دیگر تاثیر زیادی دارد.

 

پنیر فتا

پنیر فتا یک غذای اصلی مدیترانه ای است و معمولا از شیر گوسفند یا بز تهیه می شود. این پنیر در آب نمک نگهداری می شود ، بنابراین سدیم بالایی دارد، اما معمولا کالری کمتری نسبت به پنیرهای دیگر دارد. به راحتی می توانید پنیر فتا را با خرد کردن روی سالاد به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

بیشتربخوانید:

یک صبحانه ی مقوی با خواصی بی نظیر

 

 

 

 

پنیر کلبه ( کوتیج)

به گفته سایت سلامت لاین ، پنیر کوتیج پنیر نرمی است که از کشک شل شیر گاو تهیه می شود. این پنیر در انواع کم چرب از 2 درصد تا 4 درصد موجود است که در ایالات متحده به عنوان چربی کامل در نظر گرفته می شود. پنیر کوتیج نسبت به اکثر پنیر های دیگر پروتئین بیشتری دارد و انتخاب بسیار سالمی است. برای یک وعده غذایی سبک تابستانی ، پنیر کلبه یا کوتیج را با میوه ها همراه کنید.

 

پنیر آبی

پنیر آبی را می توان از شیر گاو ، بز یا گوسفند تهیه کرد که با کپک پنی سیلیوم که باعث ایجاد رگه ها و لکه های آبی یا خاکستری می شود ، تقویت شده است. پنیر آبی بو و طعم متمایزی دارد . مزیت خوردن این پنیر این است که بسیار مغذی است و منبع خوبی از پروتئین و کلسیم است. از پنیر آبی در سالاد و همین طور همراه با میوه ها لذت ببرید.

 

پنیر ریکوتا

پنیر ریکوتا یک نوع پنیر نرم و تازه است که منشا آن ایتالیا است. به طور سنتی از بقایای آب پنیر حاصل از تولید پنیرهای دیگر تهیه می شود. این باعث می شود پنیر ریکوتا دارای پروتئین بسیار بالایی باشد که به راحتی توسط بدن شما جذب و استفاده می شود. ریکوتا حاوی اسید آمینه های مفید است ، سدیم کمی دارد و یک وعده آن 25 درصد از مقدار توصیه شده روزانه کلسیم را به شما می دهد. می توانید از این پنیر سالم در انواع غذاها استفاده کنید.

 بیشتربخوانید:

انواع پنیر را بشناسید ( قسمت دوم)

 

 

 

 

پنیر موزارلا

پنیر موزارلا نیز یک نوع پنیر نرم ایتالیایی است اما از شیر گاو یا گاومیش ایتالیایی تهیه می شود. علیرغم ارتباط آن با پیتزا ، این پنیر برا شما بسیار مفید است. موزارلا سدیم کمی دارد ، حاوی پروبیوتیک ها و مقدار مناسبی کلسیم است. 6 نوع پنیر موزارلا از تازه گرفته تا دودی وجود دارد. از موزارلا در پیتزا ، سالاد و بسیاری از غذاهای دیگر استفاده می شود.

تعداد بازديد: 39 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز