مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با بیان اینکه شناسایی انواع قارچهای خوراکی با نوع سمی آن بر اساس خصوصیات ظاهری مانند شکل، رنگ، بو و مزه سخت و تنها توسط متخصصان و کارشناسان مجرب قارچ شناسی و گیاه شناسی امکان پذیر است، گفت: به همین دلیل ممکن است قارچهای سمی بهویژه در فصل بهار و پاییز مورد استفاده خوراکی قرار بگیرند و منجر به مسمومیت افراد و عوارض جدی و حتی مرگ شوند.
وی به مردم محلی توصیه کرد از مصرف قارچهای خودرو بهویژه قارچهایی که در کنار درختان خشک شده میرویند و یا قارچهایی که افراد بومی جمعآوری و به فروش می رسانند، جدا خودداری کنند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان منابع طبیعی بهزاد از مصرفکنندگان درخواست کرد برای حفظ سلامت خود قارچهای خوراکی مورد نیاز را از مراکز و فروشگاههای معتبر تهیه کنند تا شاهد تهدید سلامت مردم نباشیم.