به گزارش خبرآنلاین، مصرف قهوه ممکن است تا حدودی از شدت بیماری کرونا و مرگ و میر ناشی از کووید-19 بکاهد. قهوه دارای خواص آنتیاکسیدانی و ضد التهابی است. مصرف قهوه همچنین در کاهش خطر ابتلا به ذات الریه در افراد مسن تأثیر مثبت دارد. در مجموع، اثر محافظتی قهوه در پیشگیری از ابتلا به کرونا ثابت شده، اما نیازمند بررسی بیشتر است.
تیم تحقیقاتی دانشگاه نورث وسترن، سوابق ۴۰,۰۰۰ بزرگسال انگلیسی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و ارتباط موجود میان کرونا و مصرف روزانه مواد غذایی خاصی چون قهوه، چای، ماهیهای چرب، گوشت فرآوریشده، گوشت قرمز، میوه و سبزیجات را بررسی کردند.
این گروه دریافتند که مصرف حداقل 0/67 وعده سبزیجات در روز (پخته یا خام، به جز سیب زمینی) با کاهش خطر ابتلا به کرونا همراه است. همچنین مشخص شد که مصرف گوشت فرآوریشده به میزان کمتر از 0/43 وعده در روز ریسک ابتلا به کرونا را بالا میبرد. با این حال مصرف گوشت قرمز هیچ خطری ندارد و پیشنهاد میشود که به جای گوشتهای فرآوریشده از گوشت معمولی استفاده کنید.
به گفته محققان: نتایج تحقیقات نشان میدهد که عوامل تغذیهای میتوانند سیستم ایمنی بدن را از جنبههای گوناگونی تحتتأثیر قرار دهند و بر میزان ابتلا به کرونا نیز مؤثر باشند. ترغیب به رعایت برخی از رفتارهای درست تغذیهای (برای مثال افزایش مصرف سبزیجات و کاهش مصرف گوشت فرآوریشده) میتواند به جلوگیری از شیوع این ویروس کمک کند.