Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 20:00

11
بهمن
با قهر کردن مردان چگونه رفتار کنیم؟

با قهر کردن مردان چگونه رفتار کنیم؟

افراد گاها یا به علت عدم پختگی و یا برای جلب توجه، از قهر کردن به عنوان سلاح استفاده می‌کنند. روش برخورد با قهر شوهر باید به گونه‌ای باشد که این کار برای او تبدیل به عادت نشود و در عین حال بداند که متوجه او هستید.

اگر شریک زندگی شما بیشتر اوقات با شما قهر است، شاید وقت آن باشد که رابطه خود را ارزیابی کنید. چه این رفتار از روی نیاز به کنترل کردن باشد و چه از خام بودن، به هر صورت رفتار درستی در یک رابطه تلقی نمی‌شود. اگر در مقابل چنین رفتاری، تسلیم شوید این اتفاق هر روز و هربار تکرار خواهد شد.

روش برخورد با قهر شوهر این است که او را تشویق کنید که آزادانه با شما ارتباط برقرار کند، به خاطر داشته باشید که این رفتار آن‌ها الزاما تقصیر شما نیست. گاهی در شرایط بحرانی نیز می‌توانید از تکنیک‌های زوج درمانی کمک بگیرید. اما قبل از آن به خواندن ادامه دهید تا در این رابطه چند نکته به شما بیاموزیم.

۱. تسلیم قهر آن‌ها نشوید

این کار ممکن است مشکل باشد، اما بهترین کاریست که در لحظه می‌توانید انجام دهید. مانند هر روز به زندگی روزمره خود مشغول شوید و تنها لبخند بزنید، مودب باشید و به زندگیتان وفادار بمانید. به شوهر خود نشان دهید که قهر آن‌ها موجب توجه بیشتر شما نمی‌شود.

 ۲. اگر قهر ادامه پیدا کرد، موضوع را روشن کنید

اگر شوهرتان به قهر خود برای مدتی ادامه داد، به آن‌ واکنش نشان دهید. برای مثال بجای آنکه مدام بپرسید چه شده و چرا قهری، بگویید که: «میدانم از چیزی ناراحت هستی، نمی‌دانم علت آن چیست، اما دوست دارم درباره‌اش صحبت کنیم.»

 ۳. خود را سرزنش نکنید

شوهر شما باید یاد بگیرد چطور با خودش کنار بیاید و آرام شود؛ این وظیف شما نیست، اگر چه شاید شما نیز بتوانید کمکی بکنید. بودن در رابطه‌ای که شما را عصبانی می‌کند یا سلامت روحیتان را در معرض خطر قرار می‌دهد، ممکن است شما را گیج کند که آیا شما مقصرید یا او؟ بنابراین قبل از اینکه با او صحبت کنید خود را سرزنش نکنید.

 ۴. او را تشویق کنید ناراحتی‌اش را بیان کند

ممکن است سخت باشد که در برخورد با قهر شوهر، عصبانی نشوید یا خودتان هم قهر نکنید، اما تلاشتان را بکنید که راه ارتباطی بیابید. به او بگویید که اگر به سراغ شما بیاید و مستقیما مشکل را با شما در میان بگذارد، بسیار عالی خواهد شد؛ و اگر او بجای اخم کردن شروع به صحبت کرد، آنگاه با مهربانی پاسخش را بدهید.

اگر او در نهایت پای صحبت نشست و مشکلش را بیان کرد، به او بگویید که می‌خواهید در آینده بیشتر با شما صحبت کند و هرگز از سلاح قهر استفاده نکند.

 ۵. به مشاوره فکر کنید

اگر شوهر شما همچنان به قهر خود ادامه می‌دهد و یا با این روش روز به روز کنترل بیشتری به دست می‌آورد، به دنبال کمک گرفتن از یک متخصص باشید. از طریق مشاوره می‌توانید به شریک خود بفهمانید که قهر کردن هم او و هم شما را مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد.

۶. تفاوت میان زمانی برای فکر کردن و قهر را درک کنید

مهم است که بتوانید تشخیص دهید آیا شوهر شما گا‌ها برای فکر کردن و پردازش مسائل، فاصله می‌گیرد یا تمایل زیادی به قهر کردن دارد؟ هر کسی هر از گاهی نیاز به تنهایی و خلوت دارد. اگر شوهرتان بعد از خلوت کردن با خودش، با ایده‌های جدید و یک نتیجه‌گیری به سراغتان می‌آید، بهتر است او را بپذیرید. در واقع او با شما قهر نبوده است.

 ۷. عواملی که شوهرتان را تحریک می‌کند، بیابید

در روش برخورد با قهر شوهر، به دنبال یک الگوی رفتاری در او بگردید. سعی کنید، مشخص کنید که معمولا در واکنش به چه مسائلی قهر می‌کند تا بتوانید این محرک‌ها را به حداقل برسانید. برای مثال دیر بر سر شام رفتن یا برخی حرف‌ها ممکن است برای او بسیار تحریک کننده باشند.

 ۸. اغلب افرادی که قهر می‌کنند در بیان احساسات خود مشکل دارند

چه شوهر شما برای کنترل کردن و چه از روی بچگی با شما قهر کرده باشد، به هر صورت به این معناست که او هوش عاطفی کمی دارد. شریک شما ممکن است حتی قادر به بیان احساسش نسبت به خودش نیز نباشد. در واقع آن‌ها برای حل این مشکل نیاز به توسعه مهارت‌های فردی یا تغییر عاداتشان دارند.

کسانی که قهر می‌کنند لازم است یاد بگیرند با خودشان صحبت کنند. مثلا بگویند "من می‌دانم که اشتباه کردم و لازم است بهتر عمل کنم"، یا "من می‌دانم که مسائل عاطفی دارم و آماده هستم که آن‌ها را حل کنم". همچنین آن‌ها باید بتوانند خود را آرام کرده و برای خود ارزش قائل شوند.

 ۹. به دل نگیرید

برخورد با قهر شوهر می‌تواند حال شما را نیز خراب کند. سعی کنید روحیه خود را حفظ کنید و نگذارید قهر او بیش از حد بر شما تاثیر بگذارد. اگر امواج و احساسات منفی واقعا به سراغتان می‌آیند و کم کم موجب آزارتان می‌شود، خود را دور نگه دارید و از فاصله نظاره گر اوضاع باشید.

۱۰. اگر تغییری نمی‌بینید، رابطه را پایان دهید

اگر بعد از انجام تمام راهکارها و روش‌ برخور با قهر شوهر، باز هم تغییری احساس نکردید و قبلا به طور واضح به او گفته‌اید که این رفتار اصلا برایتان قابل پذیرش نیست، دیگر شما مقصر حسادت، بی مسئولیتی و یا حساسیت ادامه دار همسرتان نیستید. شاید لازم باشد برای مراقبت از خودتان به این رابطه پایان دهید.

 کلام آخر

هرکار که لازم است بکنید تا شوهر خود را در هنگام قهر به حرف بیاورید، اما بیش از حد فشار وارد نکنید، نه به خودتان و نه او. اگر قهر شوهرتان هیچ راه حلی ندارد خودتان را در اولویت قرار دهید چرا که شما شایسته‌ی عشق، احترام، مهربانی هستید. اجازه ندهید کسی آن را از شما بگیرد.

 

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید:

رگ خواب مردها را بشناسید

با این هدیه ها قلب یک مرد را فتح کنید

عشق تان را با روش های زیر ماندگار کنید

منظور آقایان از بیان این جملات چیست؟

زندگی مشترک تان را با این مثلث بسنجید و تصمیم بگیرید

برچسب ها: روابط زناشویی، کنترل خشم، زندگی آنلاین، اختلاف نظر، سیاست های زنانه، حل اختلافات زناشویی، اختلافات زندگی مشترک، قهر کردن، قهر در روابط زناشویی، ازدواج تشکیل خانواده، قهر کردن مردان، قهر کردن زنان، رگ خواب مردان را چطور به دست بیاوریم، شوهرمان را چگونه تربیت کنیم؟ تعداد بازديد: 900 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز