Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:10

29
بهمن
ترفندهایی برای خرید گوشت سالم و با کیفیت

ترفندهایی برای خرید گوشت سالم و با کیفیت

خرید گوشت سالم نیاز به دانستن نکات ساده ای دارد. در بسیاری از فروشگاه ها و مغازه ها گوشت قرمزی که به فروش می رسد ناسالم بوده و خواصی که باید برای بدن تان داشته باشد را ندارد.

در این مقاله نکات خرید گوشت سالم را به شما گوشزد می کنیم.بهترین زمان برای درست کردن کباب و لذت بردن ازآن  گردش های یک روزه در دل طبیعت است. اما نکته مهمی که باید در این موارد توجه زیادی به آن کرد خریدن گوشت سالم است که در ادامه نکاتی که آشپزهای حرفه ای در انتخاب گوشت توصیه کرده اند آورده است.

گوشت سالم باید سفت و خشک باشد

به گفته آشپزهای حرفه ای گوشت سرد نباید نرم باشد. چربی هنگام سرد شدن سفت می شود پس گوشت هایی که در یخچال نگهداری شده اند باید سفت باشند. گوشت های بسته بندی باید سفت و خشک باشند.

رنگ گوشت سالم باید قرمز باشد

رنگ تمام قسمت های گوشت باید قرمز باشد. هر چه رنگ قرمز گوشت روشن تر باشد طعم آن بهتر است. یک گوشت سالم هرگز به رنگ قهوه ای یا خاکستری نیست حتی لبه های آن. هنگام خرید گوشت بسته بندی همه طرف بسته را کامل چک کنید.

تغذیه گاوها

باید بدانید خوراک و تغذیه گاو چه بوده است. این اطلاعات را یا روی بسته و یا از قصاب بپرسید. فقط گاوهایی که از چمن سبز تغذیه کرده اند گوشت خوبی دارند.

چیزهایی که باید درباره چربی گوشت بدانید:

آشپزها چربی های پراکنده را چربی مرمری می نامند. گوشت هایی که چربی مرمری دارند طعم بهتری نیز دارند اما چربی مرمری زیادی هم باعث سفت شدن گوشت می شود. این گوشت ها برای غذاهای خاصی مثل غذای ایتالیایی کارپاچیو و یا استیک تارتار مناسب است.

چربی حیوانات جوان سفید است و هر چه بزرگ تر می شوند رنگ آن زرد می شود. گوشت حیوانات پیر خوشمزه تر است اما مثل گوشت حیوانات جوان نرم نیست.پوشش چربی روی گوشت باعث آبدار شدن آن می شود.

قیمت گوشت سالم

وقتی گوشت ارزان می خرید در واقع برای خریدن آب شور هزینه می کنید. هنگام خرید گوشت سعی کنید بسته کوچک تری که قیمت آن بیشتر و با کیفیت تر است انتخاب کنید. به طور تقریبی داخل هر بشقاب بسته به نوع گوشت و غذایی که درست می کنید  ۱۲۰ الی ۲۰۰ گرم گوشت کافی است.

 

منبع : bedunim.ir

بیشتر بخوانید:

ادویه اصل را با این ترفندها به راحتی تشخیص دهید

تميز كردن تخته گوشت با چند ترفند خاص

اشتباهات رایج در شستن مرغ

ده ماده غذایی را هرگز در یخچال و فریزر قرار ندهید

برچسب ها: گوشت قرمز، گوشت، زندگی آنلاین، چگونه گوشت سالم بخریم، نشانه های گوشت با کیفیت، مشخصات گوشت تازه، فریزیری کردن گوشت، گوشت منجمد تعداد بازديد: 511 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز