متأسفانه ما اغلب کالاهای با کیفیت پایین یا تقلبی ارزان قیمت را می خریم و دلیل این ارزانی را نمی دانیم اما یکی از این دلایل، می تواند تقلبی و نامرغوب بودن این مواد باشد. در باره ادویه نیز این موضوع صادق است . ترفندهای ساده ای وجود دارد که به شما کمک می کند کیفیت موادی را که می خرید، تعیین کنید.
تشخیص دارچین اصل
برای تشخیص دارچین مرغوب از پوست سنا، باید بدانید عطر سنا ضعیف تر است. علاوه بر این، چوب سنا ضخیم تر و درشت تر از دارچین و معمولا به یک طرف جمع شده است. دارچین را می توان به راحتی با افزودن یک قطره ید به پودر آن، از سنا تشخیص داد. اگر ادویه آبی رنگ شود، سناست.
2 روش تشخیص فلفل اصل
فلفل سیاه تازه زمانی که خرد می شود، قطعه های آن بزرگ است و یک رد چربی از خود به جا می گذارد.محصولی که کیفیت پایینی دارد خیلی خشک یا قدیمی است و وقتی خرد شود به قطعات کوچک تر تقسیم می شود.
تشخیص فلفل سفید اصل
رنگ فلفل سفید باید کرم و کمی قهوه ای باشد؛ اگر فلفل بیش از حد سفید باشد، احتمالا کهنه و نامرغوب است.
تشخیص زنجبیل اصل
ریشه زنجبیل باید صاف، سفت و بدون چین و چروک و دارای پوست نازک باشد.اگر زنجبیل، چروک شده یا نرم است، تقلبی است.
تشخیص زرد چوبه اصل
زردچوبه را می توان با آرد طعم دار رنگی جایگزین کرد. در این باره، به آسانی می توانیم به تشخیص ادویه مرغوب از تقلبی بپردازیم. پودر را فقط در آب بریزید. زردچوبه طبیعی روی سطح آب لکه های سفید ایجاد نمی کند.
روش تشخیص هل اصل
غلاف هل باید بزرگ و به رنگ زیتونی یا سبز باشد. رنگ سبز روشن می تواند حضور رنگ های مصنوعی را در آن نشان دهد.