Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 14:59

29
خرداد
ترفندهایی طلایی برای کاهش میل به خوردن شیرینی

ترفندهایی طلایی برای کاهش میل به خوردن شیرینی

می‌دانیم که مصرف بیش از حد قند برای سلامتی مضر است. به کمک این ۵ نکته می‌توانید اشتها و میل خود را به انواع شیرینی کنترل کنید و مصرف قند خود را کاهش دهید.

  مصرف قند و شکر بیش از اندازه نه تنها باعث اضافه وزن می‌شود، بلکه خلق و خو و وضعیت روانی شما را تحث تاثیر قرار می‌دهد.

ترفند های طلایی برای کنترل اشتها و میل به شیرینی

باور کنید یا نهة مواد قندی می‌توانند در افراد وابستگی شیمیایی و اعتیاد ایجاد کنند. به گونه‌ای که فرد احساس روزانه به مصرف قند و شیرینی احساس می‌کند. به همین دلیل است که در میان انواع خوراکی ها، برخی افراد به خوردن و مصرف شیرینی جات و مواد قندی گرایش و تمایل زیادی دارند. اما از طرفی این افراد می‌دانند که مصرف قند برای سلامتی آن‌ها مضر است و باید جلوی اشتهای خود را به اینگونه مواد بگیرند. دراین مطلب برای آن ها، توصیه‌هایی داریم.

 

پروتئین بیشتری مصرف کنید

جایگزینی مصرف قند و مواد شیرین با پروتئین، یکی از بهترین راهکار‌ها برای کاهش مصرف قند و تثبیت میزان قند خون در بدن است. در واقع بسته به نوع غذا، یک وعده غذایی غنی از پروتئین می‌تواند میزان جذب قند را کاهش دهد و میل شما را به مواد نقدی کم کند. با این حال این بدان معنی نیست که شما تمام روز در حال مصرف گوشت باشید! حبوبات، عدس، لوبیا، تخم مرغ و محصولات لبنی نیز در خود پروتئین دارند، سعی کنید آن‌ها را بیشتر در برنامه غذایی خود جای دهید.

 

فیبر بیشتری دریافت کنید

مصرف مواد غذایی دارای مقادیر فیبر زیاد برای کاهش میل به مواد قندی می‌تواند بسیار مهم باشد. مواد غذایی حاوی فیبر محلول طبیعی مثل آجیل ها، دانه کتان، میوه‌ها و سبزیجات میل شما را به مصرف مواد قندی کاهش می‌دهد. فیبر موجود در این مواد غذایی سرعت هضم را کاهش می‌دهد که همین امر به نوبه خود باعص کاهش سطح قند خون می‌شود. از بروز بیماری دیابت جلوگیری می‌کند. یکی دیگر از مزایای مواد غنی از فیبرة این است که برای مدت بیشتری شما را سیر نگه می‌دارد و تمایل شما به مصرف مواد قندی کمتر می‌شود.

 

مواد غذایی تلخ یا اسیدی را امتحان کنید

زمانی که بدن احساس نیاز به یک خوردنی شیرین و قندی پیدا می‌کند، یکی از بهترین راهکار‌ها برای مبارزه با این نیاز، مصرف مواد غذایی با طعم تلخ است. بسیاری از مواد غذایی و خوراکی‌های تلخ، پروبیوتیک و دارای اسید‌های ارگانیک هستند که به رشد باکتری‌های مفید کمک می‌کنند. اضافه کرده لیمو یا آب لیمو به مایعات نیز به دلیل دارا بودن اسید‌های ارگانیک باعث کاهش سرعت هضم می‌شود و قند خون را در بدن متعادل نگاه می‌دارد؛ بنابراین بدن کمتر به مواد قندی تمایل پیدا می‌کند.

 

بیشتر استراحت کنید

زمانی که احساس خستگی می‌کنیمة بدن برای جبران انرژی و رفع خستگی به مصرف مواد قندی تمایل بیشتری پیدا می‌کند؛ بنابراین سعی کنید در زمان خستگی، استراخت را برای بازیابی انرژی جایگزین مصرف مواد قندی کنید.

 

حواس خود را مشغول کنید

در نهایت اگر موفق به پیاده کردن هیچ کدام از توصیه‌های قبلی نشدید، این راهکار را امتحان کنید. هر بار که هوس شیرینی و مواد قندی در شما بیدار می‌شود، این احساس معمولا ۱۰ تا ۲۰ دقیقه ادامه دارد. سعی کنید در این مدت خود را به کاری مشغول کنید و خواهید دید پس از مدتی میل شما به شیرینی از بین می‌رود. هر چه بیشتر این عادت را در خود تقویت کنید، کم کم وابستگی شما به مواد قندی از بین خواهد رفت.

به طور کلی مصرف بیش از حد قند برای سلامتی ما مضر است. این ۵ نکته می‌تواند به کنترل میزان قند خون و میل به مواد قندی کمک کند و میزان مصرف قند را در طول روز به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش دهد.

 

منبع: بهداشت نیوز

بیشتر بخوانید:

حذف مواد قندی از رژیم غذایی چه تاثیری روی بدن ما دارد؟

رازهای خوش اندام ماندن مخصوص خانم های کارمند

براساس فرم بدنتان رژیم بگیرید!

برچسب ها: اضافه وزن، دیابت، کاهش اشتها تعداد بازديد: 129 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • ذائقه بر اثر خوردن شیرینی اعتیاد هم پیدا می کند . هر چ شیرینی خورده شود باز میل ب خوردن آن بیشتر و بیشتر هم خواهد شد. نوشابه همین وضع را در بعضی افراد بوجود آورده .... حتما باید نوشابه بر سر سفره غذا باشد تا غذایشان را میل فرمایند !

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز