Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 20:20

4
فروردین
به سادگی شربت ضد سرماخوردگی درست کنید !

به سادگی شربت ضد سرماخوردگی درست کنید !

تخم بالنگو مقوی قلب است، باعث کاهش تپش قلب می شود

چگونگی تهیه شربت ضد سرماخوردگی

مصرف شربت تخم بالنگو مانع بروز سرماخوردگی در افراد می‌شود، تخم بالنگو مقوی معده، قلب و مغز است و اخلاط سوخته را دفع می‌کند، به همین دلیل قوه مُدبره را تقویت کرده در نتیجه مقاومت بدن افراد را در مقابل سرماخوردگی افزایش می‌دهد.

تخم بالنگو مقوی قلب است، باعث کاهش تپش قلب و احساس سبکی در قفسه سینه می‌شود همچنین در کاهش احساس وحشت نیز مفید است.
افراد و اطفالی که به طور دائم به نزله (ترشحات پشت حلق) و زکام (سرماخوردگی) دچار می‌شوند، اگر یک سال به طور مداوم به جای آب، شربت تخم بالنگو بخورند، دیگر سرما نمی‌خورند زیرا تخم بالنگو مقوی معده، قلب و مغز است و اخلاط سوخته را دفع می‌کند، به همین دلیل قوه مُدبره را تقویت کرده در نتیجه مقاومت بدن افراد را در مقابل سرماخوردگی افزایش می‌دهد.

شربت تخم بالنگو را می‌توان در ورم روده (کولیت)، به‌عنوان یک «کمک دارو» نیز تجویز کرد؛ مصرف این شربت تاثیر زیادی در درمان ورم روده دارد به‌خصوص اگر میزان گلاب بیشتر باشد، در این صورت بهتر است شربت را گرم بخورند و شکم را گرم نگه دارند.

دستور تهیه شربت تخم بالنگو
- یک سوم لیوان گلاب
- دو سوم لیوان آب
- یک قاشق مرباخوری شکر
- یک قاشق چایخوری تخم بالنگو

این مواد را با هم مخلوط و مصرف کنید.


 منبع: salamaneh.com

بیشتر بخوانید:

چای زردچوبه اکسیری برای سلامتی

برچسب ها: دمنوش های گیاهی، راه های پیشگیری از سرماخوردگی، شربت ضد سرماخوردگی گیاهی، خواص بالنگو در طب سنتی، درمان سرفه با طب سنتی، شربت تخم بالنگو، طبع تخم بالنگو تعداد بازديد: 611 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز