Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 17:49

15
اسفند
نسخه گیاهی برای درمان آلزایمر

نسخه گیاهی برای درمان آلزایمر

در این مقاله قصد داریم ۸ ماده گیاهی را معرفی کنیم که می‌توانید برای بهبود سلامت مغز خود از آن‌ها استفاده کنید.

گیاهان و ادویه جات می‌توانند بخش اعظمی از رژیم غذایی شما را تشکیل دهند. مصرف اینگونه مواد نه تنها برای کاهش وزن مفید است بلکه مزایای زیادی برای مغز خواهد داشت. به عنوان مثال مصرف گیاهان تازه به افزایش حافظه، کاهش اضطراب و محافظت از مغز در برابر تومورها کمک می‌کند.در ادامه می خواهیم ۸ ماده گیاهی را معرفی کنیم که می‌توانید برای بهبود سلامت مغز خود از آن‌ها استفاده کنید.

جعفری و آویشن:

مطالعه ای که اخیرا انجام شده است نشان می‌دهد که فلاونوئید موجود در این دو ماده که با نام apigenin شناخته شده است می‌تواند ارتباط بین نورون‌ها و سلول‌های بنیادی کوچک را تقویت کند. با اینکه چنین نتایجی فعلا در آزمایشگاه تایید شده و هنوز بر روی افراد امتحان نشده است، اما محققان بر این باورند که رژیم غذایی سرشار از apigenin می‌تواند بر روی تشکیل سلول‌های مغزی و ارتباط بین آن‌ها تاثیر بگذارد.

در تئوری، این موضوع به معنای مبارزه با افسردگی، بیماری آلزایمر و پارکینسون است.

ساختار شیمیایی apigenin، بسیار شبیه استروژن است. سال‌هاست که استروژن برای تاثیری که بر روی توسعه و رشد نورون ها دارد مشهور و شناخته شده است. در این مطالعه، apigenin قادر به تقلید استروژن و ایجاد همان نوع از تغییرات سلولی بود.

بابونه یکی از موادی است که می تواند استرس افراد را کمتر کند. همانطور که در مورد apigenin بیان کردیم، تاثیر استفاده از بابونه بر روی مغز هنوز در مقیاس ازمایشگاهی بررسی شده است. اما این گیاه حاوی ترکیباتی است که می‌تواند گیرنده‌های موجود برای مواد شیمیایی خاصی در مغز را مسدود کند و از اضطراب فرد بکاهد.

در یکی از مطالعات انجام شده، گروه کوچکی از افراد با اختلال اضطراب توسعه یافته،به طور تصادقی از عصاره بابونه یا دارونماهای حاوی آن استفاده کردند. هشت هفته بعد، افرادی که بابونه مصرف کرده بودند سطح اضطراب اندکی را گزارش کردند.

همانطور که می‌دانید بدن انسان سلول‌های ایمنی به نام ماکروفاژها را دارد که می‌تواند ذرات خارجی را نابود کند اما در برخی از بیماران مبتلا به آلزایمر، ماکروفاژ ها نمی‌توانند کار خود را به درستی انجام دهند. اگر ماکروفاژها نتوانند کار خود را به درستی انجام دهند، پلاک‌های بتا آمیلوئید تجمع پیدا می‌کنند و همین امر موجب ایجاد بیماری همچون آلزایمر می‌شود.

ترکیبات خاصی که در زردچوبه یافت می‌شود،می‌تواند به ماکروفاژها کمک کند کار خود را به درستی انجام دهند. همین امر باعث از بین رفتن پلاک‌ها می‌شود و می‌تواند نشانه‌های اولیه بیماری آلزایمر را کاهش دهد. چیزی که هنوز باید مشخص شود این است که چه دوزی از زردچوبه می‌تواند به پاکسازی پلاک‌ها از مغز کمک کند.

مریم گلی:

مریم گلی می‌تواند حافظه شما را بهبود ببخشد. در دو مطالعه انجام شده، کپسول گیاه مریم گلی توانسته است عملکرد مغز افراد را بهبود ببخشد. سایر مطالعات انجام شده بر روی حیوانات نشان می‌دهد که روغن ضروری و عصاره مریم گلی می‌تواند فعالیت آنزیم‌هایی که کار انتقال دهنده‌های عصبی را دچار اختلال می‌کنند را مسدود کند.

مریم گلی می‌تواند آنزیم‌های مهمی که در مغز وجود دارد را تحریک نماید. زمانی که می‌خواهید از مکمل های حاوی مریم گلی استفاده کنید مراقب و هوشیار باشید. این مواد ممکن است برای افرادی که فشار خون بالا دارند خطرناک باشد زیرا مصرف آن باعث افزایش فشار خون می‌شود.

سیر:

به جرات می‌توان گفت سیر یکی از مواد جادویی موجود در طبیعت است. اگر می‌خواهید به تومورهای کشنده مبتلا نشوید کافیست سیر بیشتری بخورید. چیزی که مطالعات در مورد سیر نشان می‌دهد این است که برخی از ترکیبات فعال خاص در سیر می‌تواند سلول‌های سرطانی را بکشد.

هرچند نمی‌توان به یک مطالعه بسنده کرد و از آن در زندگی روزمره استفاده نمود زیرا محققان در این مطالعات از مقدار زیادی سیر استفاده می‌کنند. با این وجود مصرف سیر می‌تواند اثرات امیدوار کننده ای بر روی مغز داشته باشد.

رزماری:

این ماده نیز می‌تواند برای بهبود حافظه شما مفید باشد. تحقیقات مختلفی بر روی رزماری انجام شده است. برخی از مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که بوی روغن رزماری می‌تواند حافظه آینده نگر را در افراد بهبود ببخشد. حافظه اینده نگر توانایی به خاطرسپاری رویدادهای خاص و وظایفی است که در آینده رخ خواهد داد.

مطالعه ای، ۱۵۰ فرد بالای ۶۵ سال را مورد بررسی قرار داد. در این مطالعه، افراد به سه گروه تقسیم بندی شدند. یک گروه در اتاقی قرار گرفتند که بوی اسطوخودوس در آن وجود داشت، گروه دیگر در اتاقی با بوی رزماری و گروه سوم در اتاق بدون بو قرار گرفتند. محققان دریافتند که استشمام بوی رزماری می تواند حافظه آینده نگر را به همراه افزایش هوشیاری بهبود ببخشد.

نعناع:

نعناع درمان رایج برای حالت تهوع است. چای نعناع می‌تواند حافظه طولانی مدت را در بزرگسالان سالم بهبود ببخشد. مطالعه انجام شده بر روی ۱۸۰ فردی که به سه گروه تقسیم شده بودند نتایج شگفت انگیزی داشت.

در این مطالعه، به یک گروه چای نعناع، گروه دیگر چای بابونه و گروه سوم آب داغ داده شد. بیست دقیقه بعد، عملکرد شناختی و حافظه شرکت کنندگان مورد بررسی قرار گرفت همچنین خلق وخوی آن‌ها نیز بررسی شد. محققان دریافتند که مصرف چای نعناع می‌تواند حافظه طولانی مدت،حافظه و هوشیاری را افزایش دهد.

 

منبع:مجله سلامت

بیشتر بخوانید:

آویشن کوهی را چقدر می شناسید؟

راههایی ساده برای سم زدایی از بدن

ادویه‌های مفید برای فصل زمستان از نگاه طب سنتی

تقویت حافظه با یک گیاه معجزه گر

برچسب ها: طب سنتی، آلزایمر، درمان آلزایمر، سلامت مغز، آویشن، مریم گلی، نعنا، طبع سیر، گیاهان دارویی پیشگیرری از آلزایمر تعداد بازديد: 771 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز