مترجم : مرضیه عارف
تحریریه زندگی آنلاین : قورمه ی مرغ از خورش های مرسوم هندی است که برای مهمانی شام غذایی کامل است.
ارزش غذایی:
کالری : 764
کربوهیدرات : 24 گرم
چربی : 54 گرم
پروتئین : 49 گرم
قند : 8 گرم
چربی اشباع شده : 6 گرم
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 40 دقیقه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه برگر مرغ
مواد لازم و ترکیبات
1 ½ قاشق چای خوری ریشه تازه زنجبیل ، ریز خورد شده
1 ½ قاشق چای خوری سیر تازه ، کوبیده شده
2 قاشق چای خوری گرام ماسالا ( ادویه هندی )
یک قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری زیره سیاه
3 عدد هل پوست کنده ، له شده
یک قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز
یک قاشق چای خوری پودر بادام
150 میلی لیتر ماست ساده
6 تکه مرغ پوست کنده شده
300 میلی لیتر روغن
2 عدد پیاز خلال شده
150 میلی لیتر آب
برگ گشنیز تازه
برنج دم کرده برای سرو
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چوکرتمه کباب مرغ
طرز تهیه :
زنجبیل ، سیر ، گرام ماسالا ، پودر فلفل قرمز ، نمک ، زیره سیاه ، هل سبز ، تخم گشنیز خورد شده و پودر بادام را با ماست مخلوط کنید.
مخلوط آماده شده را روی مرغ بریزید و مدتی صبر کنید تا مواد مخلوط شده ، جذب مرغ شود و گوشت مرغ ترد گردد.
روغن را درون تابه بزرگی گرم کرده ، پیازهای خلال شده را داخل ماهیتابه بریزید و آن را سرخ کنید تا به رنگ طلایی تیره در اید.
سپس تکه های مرغ را داخل تابه ریخته و به مدت 5 الی 7 دقیقه تفت دهید.
در این مرحله آب را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید ، به قدری که روی آن را بپوشاند ، سپس اجازه دهید به مدت 30 تا 35 دقیقه به آرامی بجوشد.
برگ های گشنیزو فلفل سبز را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر نیز غذا را به آرامی هم بزنید تا کاملا بپزد.
غذای پخته را در ظرف مخصوص پذیرایی ریخته و با برنج دم کرده سرو نمایید.