Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 08:07

19
اسفند
شیرینی گل رز

شیرینی گل رز

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و شیرعسلی را به آن بیفزائید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم شیرینی گل رز

کره نرم                         125 گرم

شکر دانه ریز                  40 گرم

شیرعسلی                  نصف قوطی (حدود 180 گرم)

تخم‌مرغ                       1 عدد

وانیلین                        یک هشتم قاشق چایخوری

آرد                              200 گرم

بیکینگ‌پودر                  یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک                          1 پینچ

روش تهیه شیرینی گل رز

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و شیرعسلی را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس تخم‌مرغ و وانیلین را اضافه نمائید و بعد آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را به مایه افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2 میلی‌متر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید.

سپس هر بار 4 عدد از خمیرها را به شکلی که لبه‌هایشان اندکی روی هم قرار بگیرند، رول کنید و از وسط برش دهید تا به شکل گل رز درآید و با فاصله روی سینی بچینید.

سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینی را بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینی، شیرینی پزی، کیک و شیرینی، روش تهیه شیرینی، مواد لازم شیرینی، شیرینی گل رز، دستور تهیه شیرینی گل رز تعداد بازديد: 1033 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز