مریم امیری
مواد لازم
سیب گلاب 1 كیلوگرم
آب 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
شكر 1 كیلوگرم
آب برای شربت 750 میلیلیتر (حدود 3 پیمانه)
گلاب 3 قاشق سوپخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
روش تهیه مربای سیب گلاب
پوست سیبها را بگیرید و هستههای آن را به آرامی درآورید تا سیب شكل خود را حفظ كند. آنگاه آنها را در مخلوط آب و آبلیمو قرار دهید تا سیاه نشود! حالا شكر و آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود.
سپس آن را بجوشانید و سیبها را درون شربت بریزید. اكنون صبر كنید تا مربا قوام لازم را به دست آورد و شربتش غلیظ شود. اینك گلاب و آبلیمو را به آن بیفزائید و مربا را از روی حرارت بردارید.