Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 13:00

11
آبان
مربای سیب گلاب

مربای سیب گلاب

پوست سیب‌ها را بگیرید و هسته‌های آن را به آرامی درآورید تا سیب شكل خود را حفظ كند. آن‌گاه آنها را در مخلوط آب و آبلیمو قرار دهید تا سیاه نشود! حالا شكر و آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.

مریم امیری

 

 

مواد لازم

سیب گلاب                1 كیلوگرم

آب                           500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

آبلیمو                       2 قاشق سوپخوری

شكر                        1 كیلوگرم

آب برای شربت          750 میلی‌لیتر (حدود 3 پیمانه)

گلاب                        3 قاشق سوپخوری

آبلیمو                      1 قاشق چایخوری

 روش تهیه مربای سیب گلاب

پوست سیب‌ها را بگیرید و هسته‌های آن را به آرامی درآورید تا سیب شكل خود را حفظ كند. آن‌گاه آنها را در مخلوط آب و آبلیمو قرار دهید تا سیاه نشود! حالا شكر و آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود.

سپس آن را بجوشانید و سیب‌ها را درون شربت بریزید. اكنون صبر كنید تا مربا قوام لازم را به دست آورد و شربتش غلیظ شود. اینك گلاب و آبلیمو را به آن بیفزائید و مربا را از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: روش تهیه مربای سیب گلاب، تهیه مربای سیب، مربای سیب گلاب، مربای سیب، مربا با گلاب، مواد لازم مربای گلاب تعداد بازديد: 853 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز