Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 00:45

25
بهمن
راتای اسفناج و میگو

راتای اسفناج و میگو

میگوها را با سرکه، نمک، فلفل، روغن زیتون و یک حبه سیر مزه دار کرده و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. حالا پیاز را به همراه کره تفت دهید تا کمی نرم و طلایی شود.

معصومه فلاحی

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

میگو                                                به میزان دلخواه

سرکه سفید                                     2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل                                      به میزان لازم

روغن زیتون                                       2 قاشق سوپخوری

سیر له کرده                                     2 حبه

پیاز ریز خرد کرده                                1 عدد

کره                                                 30 گرم

اسفناج تفت داده                               250 گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز ریز خرد کرده             یک عدد کوچک

آویشن                                             یک‌چهارم قاشق چایخوری

خامۀ صبحانه                                     2 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان                                     30 گرم

 نان تست                                         به میزان لازم

روش‌ تهیه راتای اسفناج و میگو

میگوها را با سرکه، نمک، فلفل، روغن زیتون و یک حبه سیر مزه دار کرده و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

حالا پیاز را به همراه کره تفت دهید تا کمی نرم و طلایی شود.

سیر را نیز افزوده و کمی دیگر تفت دهید.

اینک اسفناج، فلفل دلمه‌ای، آویشن، نمک و فلفل را بیفزائید و صبر کنید تا آبش تبخیر شود.

بعد مواد را از روی حرارت بردارید،خامه و پنیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

حالا نان تست را برش زده و در قالب‌های منوپرشن قرار دهید و از مواد خنک شده روی آن بریزید و سطحش را صاف کنید و روی مواد را با میگوهای تفت داده بیارائید. 

یادآوری

میگوها را بعد از مزه‌دار کردن، 3 دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید.

به یاد داشته باشید که  بیش از این مدت میگوها سفت و حالت لاستیکی به خود می‌گیرند.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

خورش قلیه مرغ

خورش گل‌کلم

خورش گردو و اسفناج

 

برچسب ها: آشپزی با میگو، آموزش آشپزی، آشپزی با اسفناج، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، راتای اسفناج و میگو، راتای اسفناج، راتای میگو تعداد بازديد: 697 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز