اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
فیله مرغ 12 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
خیار درشت 2 عدد
پیازچه ریز خرد كرده 4 ساقه
پرتقال فیله كرده 350 گرم
نعنای خرد كرده یكدوم پیمانه
زنجفیل رنده كرده 2 قاشق چایخوری
سس چیلی 1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه كباب مرغ با سالسای پرتقال
فیلههای مرغ را با روغن زیتون مخلوط كنید و به سیخ بكشید. آنگاه فیلهها را روی منقل یا كبابپز برشته كنید. حالا سالسای پرتقال را به این ترتیب آماده سازید. خیار، پیازچه، فیله پرتقال، نعنا، زنجفیل، سس چیلی و آبلیمو را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. اكنون كباب را در دیس مناسبی بگذارید و قدری از سالسای پرتقال را رویش بریزید و میل كنید.
نكات خواندنی
این كباب را میتوانید با انواع سالسا میل كنید؛ به عنوان مثال، 1 عدد انبه درشت را پوست بگیرید هسته آن را جدا كنید و خرد نمائید. 1 عدد گلابی را نیز پوست بگیرید و خرد كنید. 1 عدد فلفل قرمز دلمهای و 1عدد فلفل قرمز تند را نیز خرد كنید، 2 ساقه پیازچه را خرد كنید.
حالا همه مواد را همراه با 1 قاشق سوپخوری نعنای خرد كرده، 1 قاشق سوپخوری گشنیز خرد كرده، آب 1 عدد لیمو، 1قاشق سوپخوری شكر قهوهای و كمی نمك در كاسه مناسبی بریزید، مخلوط كنید و با كباب مرغ میل نمائید.