Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 4 خرداد 1398 - 16:22

25
اردیبهشت
کباب گوشت و بادمجان (ترکیه)

کباب گوشت و بادمجان (ترکیه)

پیاز را رنده کنید و همراه با نمک و فلفل به گوشت افزوده و خوب ورز دهید. بادمجان‌ها را حلقه‌ای برش بزنید و ۲ ساعت در آب و نمک بخیسانید. گوجه‌فرنگی، سیر و فلفل دلمه‌ای را داخل غذاساز بریزید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

پیاز                                                   1 عدد متوسط

نمک و فلفل                                        به میزان لازم

گوشت چرخکرده                                  600 گرم

بادمجان                                              5 عدد

گوجه فرنگی                                        4 عدد

سیر                                                  2 حبه

فلفل دلمه ای                                      1 عدد

کره                                                    1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون                                          2  قاشق سوپخوری

نمک و فلفل                                         به میزان لازم

آبلیمو ترش                                          3 قاشق سوپخوری

روش‌ تهیه کباب گوشت و بادمجان

پیاز را رنده کنید و همراه با نمک و فلفل به گوشت افزوده و خوب ورز دهید.

آن گاه بادمجان ها را حلقه ای برش بزنید و ۲ ساعت در آب و نمک بخیسانید.

سپس گوجه فرنگی، سیر و فلفل دلمه‌ای را داخل غذاساز بریزید و میکس کنید.

حالا در تابۀ مناسبی کره را آب نموده و مایۀ فراهم کرده را در آن بریزد و کمی تفت دهید تا اندکی غلیظ شود.

روغن زیتون، نمک، فلفل و آب لیمو را نیز بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود.

اکنون در سیخ کباب یکی در میان یک حلقه بادمجان و اندکی گوشت بگذارید و آن را روی زغال کباب کنید.

اینک کباب را از در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با سس فراهم کرده و سبزیجات دلخواه بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کباب ماهی و لیمو

کباب مکزیکی

ترشه کباب

کباب آدانا

کباب شاهی

 

برچسب ها: آشپزباشی، غذای ترکیه ای، زندگی آنلاین، کباب گوشت و بادمجان، کباب گوشت، کباب بادمجان، کباب ترکیه ای، آشپزی ترکیه ای تعداد بازديد: 55 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز