Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 04:13

11
مهر
بنیه میگو

بنیه میگو

آرد ذرت، پودر سیر و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه میگوها را در این مخلوط بغلتانید و در صافی بریزید. سپس به میزان كافی روغن در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

 آرد ذرت                3 قاشق سوپخوری

پودر سیر              1 قاشق چایخوری

نمك                    یك‌دوم قاشق چایخوری

میگوی پاك كرده   250 گرم

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه

آرد                       125 گرم

آرد برنج                یك‌دوم پیمانه

آرد ذرت                40 گرم

بیكینگ‌پودر          2 قاشق چایخوری

نمك                  به میزان لازم

آب یا ماءالشعیر   به حدی كه خمیر شلی بدست آید.

 روش تهیه بنیه میگو

آرد ذرت، پودر سیر و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه میگوها را در این مخلوط بغلتانید و در صافی بریزید. سپس به میزان كافی روغن در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. حالا میگوها را یكی‌یكی در خمیر بنیه بزنید و در روغن فراوان و داغ سرخ كنید.

روش تهیه خمیر بنیه: آرد، آرد برنج، آرد ذرت، بیكینگ‌پودر و نمك را در كاسه مناسبی، بریزید و آب یا ماءالشعیر را كم‌كم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر شلی به دست آید آن‌گاه رویش را بپوشانید و یك ساعت در محیط آشپزخانه، استراحت دهید.

یادآوری: غلظت خمیر بنیه می‌باید مانند ماست غلیظ باشد.

 

برچسب ها: میگو، آشپزی با میگو، روش تهیه بنیه میگو، بنیه میگو، تهیه بنیه میگو، آموزش بنیه میگو، تهیه بنیه تعداد بازديد: 1040 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز