Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 21:23

11
مهر
هواری میگو

هواری میگو

برنج را از 2 ساعت قبل بخیسانید و در آب جوش بپزید تا مغز برنج نرم شود. بعد آن را در آبكش بریزید. حالا كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید.

ایران كوهستانی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

برنج                 450 گرم (3 پیمانه)

كره                  50 گرم

پیاز خردكرده      1 عدد متوسط

سیر خردكرده    3 حبه

زردچوبه          یك‌دوم قاشق چایخوری

میگوی پاك‌كرده 200 گرم

فلفل قرمز       یك‌چهارم قاشق چایخوری

نمك               1 قاشق چایخوری

ادویه‌كاری      1 قاشق چایخوری

لوبیا چشم‌بلبلی پخته 100 گرم

گشنیز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

روغن مایع      3 قاشق سوپخوری

 روش تهیه هواری میگو

برنج را از 2 ساعت قبل بخیسانید و در آب جوش بپزید تا مغز برنج نرم شود. بعد آن را در آبكش بریزید. حالا كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود و بعد سیر و زردچوبه را بیفزائید و تفت دهید. سپس میگو را اضافه كنید و 5 دقیقه، تفت دهید.

حالا فلفل قرمز، نمك، ادویه‌كاری، لوبیا چشم بلبلی و گشنیز را بیفزائید و تابه را از روی اجاق بردارید. اكنون روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و برنج آب كشیده و مخلوط فراهم كرده را لابه لای هم در آن بریزید و به مدت تقریبی 30-40 دقیقه، دم كنید.

 

برچسب ها: میگو، آشپزی با میگو، روش تهیه هواری میگو، هواری میگو، هواری، آموزش هواری میگو، تهیه هواری میگو، مواد لازم هواری میگو تعداد بازديد: 788 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز