سرور چاووشی
مواد لازم برای 4 نفر
روغن مایع 5 قاشق سوپخوری
پیاز خردكرده 1 عدد درشت
سیر لهكرده 4 حبه
گشنیز و شنبلیله خردكرده 4 قاشق سوپخوری
میگوی پاككرده 500 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
ادویه كاری 1 قاشق سوپخوری
برنج 4 پیمانه (600 گرم)
آب 750 میلیلیتر (5 پیمانه)
كره 100 گرم
روش تهیه میگو پلو
روغن را در قابلمه مناسبی بریزید. و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. آنگاه سبزی و میگو را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه كاری را اضافه كنید. اینك برنج خیسانده را در صافی بریزید و همراه با آب و كره به مواد فراهمكرده بیفزائید و مخلوط كنید.
قابلمه را روی اجاق بگذارید تا برنج بپزد و آبش كشیده شود. آنگاه به مدت تقریبی 45 دقیقه، پلو را دم كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.