Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 01:56

10
مهر
میگو پلو

میگو پلو

روغن را در قابلمه مناسبی بریزید. و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. آن‌گاه سبزی و میگو را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه كاری را اضافه كنید.

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

روغن مایع                                     5 قاشق سوپخوری

پیاز خردكرده                                  1 عدد درشت

سیر له‌كرده                                   4 حبه

گشنیز و شنبلیله خردكرده              4 قاشق سوپخوری

میگوی پاك‌كرده                             500 گرم

نمك، فلفل و زردچوبه                    به میزان لازم

ادویه كاری                                  1 قاشق سوپخوری

برنج                                          4 پیمانه (600 گرم)

آب                                           750 میلی‌لیتر (5 پیمانه)

كره                                          100 گرم

 روش تهیه میگو پلو

روغن را در قابلمه مناسبی بریزید. و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. آن‌گاه سبزی و میگو را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه كاری را اضافه كنید. اینك برنج خیسانده را در صافی بریزید و همراه با آب و كره به مواد فراهم‌كرده بیفزائید و مخلوط كنید.

قابلمه را روی اجاق بگذارید تا برنج بپزد و آبش كشیده شود. آن‌گاه به مدت تقریبی 45 دقیقه، پلو را دم كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آشپزی با میگو، آشپزی با پلو، روش تهیه میگو پلو، میگو پلو، آموزش میگو پلو، مواد لازم میگو پلو، پلو با میگو تعداد بازديد: 701 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز