دکتر غزاله اسلامیان - دکتری تخصصی علوم تغذیه
سوال : با سلام. جهت تقویت بینایی از چه غذاهایی بیشتر استفاده کنیم؟
جواب : به منظور تقویت بینایی و سلامت چشمها توصیه میشود از منابع غذایی حاوی آنتیاکسیدانهای متنوع استفاده شود. جدول زیر این مواد مغذی و منابع غذایی حاوی آنها را به شما معرفی میکند.
منابع غذایی ماده مغذی
کلم بروکلی، کلم بروکسل، سبزی کلارد، ذرت، تخممرغ، کلم پیچ، شلیل، پرتقال، پاپایا، کاهو رسمی، اسفناج وکدو سبز لوتئین، زئاگزانتین
دانه کتان، روغن دانه کتان، ماهی قزلآلا رنگینکمان، ماهی ساردین، ماهی سالمون، گردو، روغن کلزا و روغن زیتون اسیدهای چرب امگا-3
زردآلو، طالبی، هویج، انبه، فلفل دلمهای نارنجی و قرمز، اسفناج، سیبزمینی شیرین و نارنگی ویتامین A
کلم بروکلی، کلم بروکسل، گریپفروت، کیوی، پرتقال، فلفل دلمهایهای سبز، قرمز و نارنجی و توتفرنگی ویتامین C
بادام، کلم بروکلی، کره بادامزمینی، اسفناج، تخمه آفتابگردان و جوانه گندم ویتامین E
نخود، گوشت قرمز و ماست روی (زینک)