Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 15:00

18
مهر
تغذیه بیماران مبتلا به لوپوس

تغذیه بیماران مبتلا به لوپوس

با سلام من به بیماری لوپوس مبتلا هستم لطفا در مورد تغذیه من را راهنمایی کنید.

پاسخ ارائه شده توسط: دنیای تغذیه

 با سلام لطفا به نكات زیر توجه كنید: دریافت چربی های اشباع (گوشت قرمز،روغن حیوانی، كره، خامه، لبنیات پرچرب و روغن های نباتی جامد) انواع فست فودها ، سوسیس ،كالباس، نمك و غذاهای شور را محدود نمایید. آنتی اكسیدان ها (منابع غذایی ویتامین c مانند هویج، اسفناج، طالبی، زردآلو و مركبات و منابع غذایی ویتامن E مانند مغزها و دانه های روغنی مانند پسته گردو تخمه كدو ) بگنجانید. مصرف ماهی نیز برای شما مفید است.

 

 

تعداد بازديد: 721 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز